Anton Hrachovský Samospráva

Na Čerešňovej ulici prebiehajú stavebné práce: Už vieme, čo tam vyrastie

Od začiatku júla prebiehajú pri hrádzi stavebné úpravy. Doteraz však nebolo jasné, o čo ide.

Ilustračný obrázok k článku Na Čerešňovej ulici prebiehajú stavebné práce: Už vieme, čo tam vyrastie
5
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Dobré správy pre vyznávačov športu a aktívneho oddychu v Nových Zámkoch. Na Čerešňovej ulici nedávno pribudli dve drevené lehátka pre oddych rekreantov. Popritom prebiehajú v oddychovej zóne pri hrádzi od 3. júla 2017 i ďalšie stavebné práce.

Práce v rekreačnej zóne

Zaujímalo nás teda, čo v danej lokalite pribudne. „Pokračuje sa vo zveľaďovaní športovo-rekreačnej zóny na Čerešňovej ulici. Odbor komunálnych služieb revitalizuje jestvujúce ihrisko výmenou starého asfaltu na technologicky úplne nový gumový povrch. Táto športová plocha bude svojimi rozmermi ako aj povrchovou úpravou spĺňať požiadavky na profesionálne basketbalové ihrisko,“ priblížila Petronela Bernáth, hovorkyňa mesta. „V jeho susedstve sa buduje aj plážové volejbalové ihrisko, ktoré takisto bude spĺňať oficiálne predpisy medzinárodnej volejbalovej federácie FIVB,“ dodala hovorkyňa.

Ihriská už v auguste

Športovci by si nové zázemie mohli užiť ešte toto leto. „Práce by mali byť dokončené do konca augusta, pokiaľ všetky práce pôjdu podľa plánu a nezmenia ich nepredvídateľné okolnosti,“ vysvetlila Petronela Bernáth. Podľa jej ďalšieho vyjadrenia nie je projekt zveľaďovania športovo rekreačnej zóny na Čerešňovej ulici ešte ukončený a sumarizovaný. Financovaný je z rozpočtu odboru komunálnych služieb.

Na Čerešňovej ulici pribudnú nové ihriská
5
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM