Palic Palic Krimi

Na bavoráku jazdil s 2 promile: Autom vrazil do stĺpa!

V obci Dubník, v nedeľu už asi o jedenástej dopoludnia, riadil traktor 59-ročný muž s 2,3 promile v krvi. V Komoči, zišiel z cesty 31-ročný vodič bavoráku s 2 promile alkoholu. Narazil do stĺpa elektrického vedenia a do plota rodinného domu.

Policajti v novozámockom okrese odhalili v nedeľu ďalšieho hrdinu, čo si s 2,3 promile v krvi sadol za volant. 59-ročný muž takto posilnený riadil traktor v obci Dubník asi o jedenástej hodine dopoludnia.

Alkohol v dychu ďalšieho vodiča odhalila dopravná nehoda. 31-ročný vodič bavoráku pravdepodobne oslavoval svoje sobotňajšie narodeniny až do včerajšieho rána. Pri prechádzaní cez Komoču zrejme Kolárovčan neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a pri prechádzaní ľavotočivej zákruty zišiel z cesty, kde narazil do stĺpa elektrického vedenia a do plota rodinného domu.

Pri nehode utrpel ľahké zranenia. V jeho dychu namerali policajti rovné 2 promile alkoholu. Hmotná škoda sa vyšplhala až na 6.000,–€. Obaja muži sa nevyhli obvineniu z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

Pilo sa však aj inde. Z rovnakého trestného činu bol obvinený aj 63-ročný vodič Škody z Jacoviec. V jeho dychu namerali policajti pri kontrole 0,57 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,19 promile. V sobotu 7.7. ráno policajti z Lužianok kontrolovali 31 ročného vodiča Fordu. Na merači alkoholu v dychu nemilosrdne svietila hodnota 0,71 mg/l , teda 1,48 promile. **Za ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky hrozí až jednoročné väzenie. **

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM