Anton Hrachovský Hokej

Mladý obranca pokračuje v Zámkoch: Klub získal do útoku aj dvoch Skaličanov

Hokejový klub z Nových Zámkov oznámil ďalšie mená, ktoré budú hrať v jeho farbách v nadchádzajúcej sezóne. Ide o obrancu a dvoch útočníkov.

Ilustračný obrázok k článku Mladý obranca pokračuje v Zámkoch: Klub získal do útoku aj dvoch Skaličanov
41
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Vo farbách MHC Nové Zámky sa v nadchádzajúcej sezóne 2019/2020 objaví popri Branislavovi Fábrym, Markovi Drtinovi, Filipovi Bajtekovi a Matejovi Kristínovi aj obranca Andrej Hatala.

Dvadsaťdvaročný Hatala pôsobil v Zámkoch už počas ročníka 2018/2019, keď do klubu z juhu Slovenska prestúpil zo Žiliny. V obrane bielo-zelených si vydobil pevné miesto a počas 60 ligových zápasov si pripísal dve gólové asistencie.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Okrem Hatalu oznámil klub tiež príchod dvoch dvadsaťročných mladíkov zo Skalice. Sú nimi Sebastián Šmída a Dávid Jaša.

Pre Sebastiána Šmídu pôjde o druhý angažmán v seniorskom hokeji. V ročníku 2018/2019 stihol odohrať medzi mužmi tri duely v play off za Skalicu. V roku 2019 reprezentoval na Svetovej zimnej univerziáde v Krasnojarsku, kde skončili Slováci na druhom mieste. V sezóne 2016/2017 si vyskúšal aj fínsku juniorku v drese KooKoo. O rok neskôr si zahral aj Tipsport ligu, keď bol súčasťou projektu HK Orange 20.

Aj Dávid Jaša prichádza do Zámkov zo Skalice. Sezónu 2018/2019 odohral v drese prvoligovej Skalice, kde nazbieral v 44 dueloch 36 bodov (19+17). Okrem toho pôsobil v uplynulom ročníku aj v skalickej juniorke. Ešte predtým si juniorský hokej vyskúšal v drese českej Slavie Praha.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Vo fotogalérii – MHC Nové Zámky počas sezóny 2018/2019.

Foto: ilustračné

MHC Nové Zámky v sezóne 2018/2019
41
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM