Anton Hrachovský Krimi

Mladík (23) pravdepodobne nezvládol riadenie auta: Výsledkom sú dvaja zranení

Chceli ísť zapáliť sviečku na hroby svojich blízkych. Po ceste ich však postretla nepríjemná udalosť - cestu im skrížila dopravná nehoda.

Ilustračný obrázok k článku Mladík (23) pravdepodobne nezvládol riadenie auta: Výsledkom sú dvaja zranení
Zdroj: TASR

Dopravní policajti z Nových Zámkov boli včera 1.novembra 2016 asi o 10:30 dopoludnia privolaní spolu so záchrannými zložkami k dopravnej nehode, ktorá sa stala v Šuranoch. „23-ročný vodič vozidla Porsche Cayanne pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a stavu a povahe vozovky a pri predchádzaní a zaraďovaní svojho vozidla do pravého jazdného pruhu dostal šmyk a v protismere sa čelne zrazil s Toyotou Yaris,“ objasnila prípad nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Podľa policajných informácií, vo vozidle Toyota sedel 53-ročný vodič, ktorý sa pri nehode ľahšie zranil, pričom jeho 66-ročná spolujazdkyňa tiež utrpela zranenie.

Ako hovorkyňa dodala, na vozidlách vznikla pri nehode škoda za asi osem tisíc eur alkohol v dychu vodičov zistený nebol.

„Spomínaná dopravná nehoda je symbolom arogantnej a bezohľadnej jazdy a nepremysleného predbiehania. Zranenia, ktoré poškodení utrpeli našťastie nie sú život ohrozujúce,“ nechala sa počuť Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. „Dopravní aj poriadkoví policajti sa snažia v tieto dni čo najviac dbať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Nemôžeme však byť všade. Opätovne preto vyzývame všetkých účastníkov cestnej premávky k ohľaduplnosti a dodržiavaniu predpisov,“ dodala policajná hovorkyňa na záver.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM