Viktória Botošová Krimi

Mestskí policajti sa v auguste poriadne činili: Pozrite, koľko vyzbierali na pokutách

Mestskí policajti mali aj v lete plné ruky práce. Dokokpy riešili takmer 500 zákrokov. Ktoré boli najčastejšie a koľko pribudlo do mestskej kasy?

Ilustračný obrázok k článku Mestskí policajti sa v auguste poriadne činili: Pozrite, koľko vyzbierali na pokutách
Zdroj: TASR

Najčastejšími dôvodmi výjazdov mužov zákona bolo porušovanie dopravných priestupkov. Na základe kompletných štatistických údajov Mestskej polície Nové Zámky nás v tomto smere informoval Referent na úseku objasňovania priestupkov, Richard Sedláček.

Mestská polícia Nové Zámky štatisticky vyhodnotila činnosť za mesiac august 2014. „Spolu riešili 441 zákrokov, a zistili 178 dopravných priestupkov. V konečnom dôsledku príslušníci novozámockej Mestskej polície udelili blokové pokuty v sume 2545 eur,“ uvádza sa v spomenutej správe.

V správe sa ďalej uvádza, že mestskí policajti riešili okrem dopravných priestupkov napríklad aj prípady týkajúce sa znečistenia verejného priestranstva, porušenie zákazu predaja, podávania a požívania alkoholických nápojov na verejne prístupných priestranstvách či porušenie zákazu fajčenia. Medzi tie zaujímavé patrí tiež spomenúť neuposlúchnutie výzvy verejného činiteľa pri výkone jeho právomoci a porušenie zákona, ktorý upravuje podmienky držania psov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM