Správy

Mesto vyhlásilo nové výberové konanie: Na voľnú pozíciu ponúka TAKÝTO plat

Pokiaľ si hľadáte prácu, ste na správnej adrese. V Nových Zámkoch potrebujú obsadiť voľnú pracovnú pozíciu.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vyhlásilo nové výberové konanie: Na voľnú pozíciu ponúka TAKÝTO plat
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Nové Zámky na svojom webe zverejnilo informácie o vyhlásenom výberovom konaní. Akú pozíciu potrebuje obsadiť?

Jedná sa o pozíciu odborného pracovníka (OP) pre oblasť bývania. „Záujemcovia o pracovnú pozíciu môžu Žiadosť o prijatie do zamestnania doručiť v tlačenej podobe (osobne, alebo zaslať poštou), na adresu Hlavné námestie 10, 940 02 Nové Zámky, alebo v elektronickej podobe na adresu kristina.hirkova@novezamky.sk Záujemcovia vo svojej žiadosti jednoznačne určia, o ktorú oblasť OP majú záujem," píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Pokiaľ vás zaujímajú platové podmienky, predpokladaná hrubá mzda bola stanovená na 1 404 eur.

Požiadavky na uchádzača

„Predpokladom k výkonu povolania odborného pracovníka pre oblasť bývania, financií a zamestnania sú odborná spôsobilosť, spôsobilosť na právne úkony, bezúhonnosť a osobnostné predpoklady. OP môžu vykonávať len tie činnosti, na výkon ktorých majú dosiahnutý zodpovedajúci stupeň vzdelania vyžadovaný príslušnými právnymi normami," píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Uchádzač by mal byť trpezlivý, flexibilný a empatický so schopnosťou pracovať v tíme a riešiť konflikty. Chýbať by mu nemala sebareflexia a aktívny postoj k rozvíjaniu ďalších sociálnych kompetencií a zručností.

Odborný pracovník pre oblasť bývania by mal mať ukončené VŠ vzdelanie II. stupňa v odbore sociálna práca, psychológia, právo, pedagogika a iné humanitné a sociálne vedy.

Prečítajte si tiež

Koho pozvú?

Medzi kvalifikačné predpoklady patrí minimálne 5 rokov pracovných skúseností, preukázateľná pracovná skúsenosť v oblasti bývania v trvaní minimálne 1 rok v nasledujúcich programoch: housing first, DOM.ov, výstavba a rekonštrukcia prestupného bývania, prípadne v iných programoch na podporu bývania pre MRK a ľudí bez domova, resp. iné nízkopríjmové skupiny ľudí.

„Na výberové konanie budú pozvaní všetci záujemcovia, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady na danú pozíciu. Miestom výkonu práce je lokalita, kde žijú, resp. sa zdržiavajú marginalizované skupiny – mesto Nové Zámky a kancelária TSP v priestoroch Mestského úradu v Nových Zámkoch, Hlavné námestie 10, 940 02 Nové Zámky," píše sa na webe mesta.

Zoznam požadovaných dokladov a viac informácií nájdete na webe mesta po kliknutí SEM!

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM