Anton Hrachovský Iné športy

Medzi najlepšími aj brankár Nových Zámkov: Fanúšikovia hlasujú za hráča kola

Jedným z nominovaných na hráča kola je aj strážca novozámockej brány. Fanúšikovia ho môžu jednoducho podporiť svojím hlasom.

Ilustračný obrázok k článku Medzi najlepšími aj brankár Nových Zámkov: Fanúšikovia hlasujú za hráča kola
Zdroj: MHC Štart Nové Zámky

Hádzanárska Slovnaft Handball Extraliga má za sebou ďalšie kolo a fanúšikovia môžu opäť hlasovať za jeho najlepšieho hráča. Medzi štvoricou nominovaných je aj gólman MHC Štart Nové Zámky Michal Meluš.

Meluš sa v 13. kole najvyššej hádzanárskej súťaže na Slovensku pričinil o vysokú výhru Zámčanov nad Modrou (35:18), keď sa hosťom aj vďaka jeho výkonu podarilo streliť iba 18 gólov.

Ďalšími nominovanými sú Kristián Halla z ŠKP Bratislava, Milan Hajko z HC Sporta Hlohovec a bývalý hráč Nových Zámkov Erik Ľoch, momentálne hrajúci za Košice Crows.

Hlasovať je možné na profile Slovenského zväzu hádzanej na sociálnej sieti.

Odchovanec topoľčianskej hádzanej odštartoval v Nových Zámkoch svoju už 28. ligovú sezónu (2019/2020). V Zámkoch sa okrem zápasového vyťaženia venuje, aj s Tomášom Straňovským, tréningu mládeže.

Nové Zámky sa aktuálne nachádzajú na šiestom mieste so ziskom 9 bodov. Na piatu Šaľu majú stratu jediného bodu. Hádzanári sa najbližšie predstavia 14. decembra na palubovke HC Sporta Hlohovec.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM