Anton Hrachovský Hokej

Máte doma mladý športový talent? Vezmite ho vyblázniť sa na zimák!

Už túto nedeľu sa na novozámockom zimnom štadióne uskutoční podujatie pre budúcich hokejistov a ich rodičov. Chýbať nebude ani reprezentačný maskot Goooly.

Ilustračný obrázok k článku Máte doma mladý športový talent? Vezmite ho vyblázniť sa na zimák!
Zdroj: TASR

Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s mládežníckym klubom HK Nové Zámky pripravili na 19. februára 2017 o 16:00 na Zimnom štadióne v Nových Zámkoch športové podujatie pre deti a rodičov. A tak, ak máte doma malého haranta, skúste ho zobrať na ľad. Človek nikdy nevie, možno sa z neho vykľuje ďalší nádejný hokejista.

Vítaní sú chlapci, ale aj dievčatá. Stačí si zobrať korčule, akúkoľvek prilbu, zimné rukavice, teplé oblečenie a hlavne úsmev a dobrú náladu.

Na pamiatku si so sebou malí hokejisti domov odnesú diplom, hokejový zošit s úlohami, upomienkové predmety, teplý čaj s občerstvením a kopec skvelých zážitkov. Pre všetkých účastníkov bude pripravené aj občerstvenie. Na všetkých sa teší aj hosť programu, vĺčik GOOOLY.

Na zúčastnenie sa nie je potrebná žiadna registrácia vopred, podujatie sa uskutoční v nedeľu 19. februára a stačí sa dostaviť. Podujatie je určené pre deti od 5 do 10 rokov a pre ich rodičov. Vstup je zdarma. Kompletné informácie nájdete na webe Deti na hokej.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM