Správy

LOCKDOWN v Nových Zámkoch: ZATVORILI plaváreň aj tenisové kurty!

Slovensko sa prebudilo no núdzového stavu so zákazom vychádzania. Nové pravidlá sa dotkli aj prevádzky dvoch obľúbených športovísk v Nových Zámkoch.

Ilustračný obrázok k článku LOCKDOWN v Nových Zámkoch: ZATVORILI plaváreň aj tenisové kurty!
Zdroj: Novovital

Na Slovensku od štvrtka 25. novembra platí na 90 dní núdzový stav. Vláda rozhodla aj o tzv. lockdowne a zákaze vychádzania. Ten má platiť dva týždne, pričom po 10 dňoch sa má prehodnocovať.

Očkovaní výhody nemajú, obmedzenia tak platia pre všetkých bez rozdielu. Otvorené môžu ostať iba prevádzky poskytujúce základné služby a potreby.

Nezaplávate si

Obmedzenia sa dotkli aj Nových Zámkov, ktoré zatvárajú dvojicu obľúbených športovísk.

„Vážení návštevníci, v zmysle uznesenia vlády Slovenskej republiky od 25.11.2021 zat­várame mestskú plaváreň RELAX KOMPLEX. Zároveň rušíme aj všetky plavecké tréningy," informoval Novovital na sociálnej sieti.

Prečítajte si tiež

Tenisové kurty

Z rovnakého dôvodu majú smolu aj milovníci tenisu. Novovital pristúpil k uzatvoreniu tenisových kurtov na Čerešňovej ulici.

„Zároveň rušíme aj všetky tenisové tréningy. Žiadame Vás, aby ste už nekupovali rezervácie cez rezervačný systém. Pokiaľ ste tak už urobili, žiadame Vás, aby ste v rezervačnom systéme Vašu rezerváciu zrušili a peniaze Vám budú vrátené! Prajeme Vám veľa zdravia a tešíme sa na skoré stretnutie," dodal Novovital.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM