Tomáš Batiz Hokej

Liptáci prehrali aj v druhom zápase: Séria sa za stavu 2:0 presúva do Mikuláša

Hokejisti Liptovského Mikuláša neuspeli ani v druhom semifinálovom zápase. Nové Zámky zdolali Liptákov 4:1

Ilustračný obrázok k článku Liptáci prehrali aj v druhom zápase: Séria sa za stavu 2:0 presúva do Mikuláša
Foto: Tomáš Batiz

“Veľmi ťažko je vyhrať s jedným gólom. Už je to piaty zápas po sebe čo sme sa strelecky presadili iba raz. Ja si osobne myslím, že ak chceme niečo zmeniť, tak musíme určite v útoku. V zápase sme mali množstvo vyložených šancí, ale nedokázali sme ich premeniť,” zhodnotil po zápase Ivan Droppa, predseda predstavenstva a asistent trénera HK32 Liptovský Mikuláš.

Prvá tretina Liptákom opäť nevyšla

Zverenci Róberta Spišáka dnes opäť nevstúpili najlepšie do zápasu. Už v 10. minúte prehrávali po góle Svobodu. V strednej časti hry sa gólovo opäť presadil Novák, ktorý poslal Nové Zámky do dvojgólového vedenia. “Z našej strany to v priebehu prvých dvoch tretín bol celkom slušný výkon, keďže sme mali celkom dosť z hry, ale vypracované šance sme nedokázali premeniť,” pokračoval v rozprávaní Droppa.

V záverečnej tretine sa obrat nekonal

Tretia tretina druhého semifinálového zápasu obrat nepriniesla. Nové Zámky vstúpili do tretej tretine tým najlepším spôsobom, keď sa už po pár sekundách gólom Zlochu dostali do trojgólového vedenia. Liptákom sa síce v 46. minúte podarilo strelecky presadiť zásluhou Piatku, avšak Nové Zámky minútu pred koncom upravili gólom Toroka na konečných 4:1. “Tretí gól nás zastihol trošku nepripravených, keďže sme inkasovali hneď v úvode tretej tretiny. Posledný prišiel pár sekúnd pred koncom, kde sme všetky naše sily upriamili do útoku,” zhodnotil na záver Droppa, ktorý verí, že na domácom ľade sa séria zdramatizuje. “Samozrejme, že sme pripravení pred domácim publikom zvíťaziť a urobiť všetko preto, aby sme sériu zdramatizovali,” do­dal.

Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM