Anton Hrachovský Správy

Letecké zábery, ktoré musíte vidieť: Nové Zámky z vtáčej perspektívy, FOTO

Jeden z našich čitateľov sa vybral na letecký výlet ponad naše mesto. So svojimi fotografiami sa podelil aj s naším portálom.

Ilustračný obrázok k článku Letecké zábery, ktoré musíte vidieť: Nové Zámky z vtáčej perspektívy, FOTO
12
Galéria
Foto: Ernest Šorokšári

O sériu takýchto fotografií sa s nami podelil jeden z našich čitateľov Ernest Šorokšári, ktorý sa vydal na letecký výlet zo Šurian. Zo Šurian cez Nitriansky Hrádok, Bánov a Nové Zámky, ponad Berek sa nakoniec vrátil späť na letisko v Šuranoch.

Nové Zámky z vtáčej perspektívy

Na jeho záberoch možno vidieť novozámocké sídliská ale napríklad aj termálne kúpalisko Štrand či zničené kaskády Zúgov. „Štart a aj samotný let bol úplne hladký. Mal som skvelého pilota a aj počasie bolo perfektné. Zhora je celý tento kraj úplne ako z rozprávky. Pilot navyše občas naklonil lietadlo kvôli záberom. Čiže zdola to vraj vyzeralo akoby sme robili aj akrobatické kúsky. Aspoň tak to videl môj kolega v Bánove. Netušil však, že v lietadle sedím ja. Totiž to, že sa nato chystám, vedelo len málo ľudí. Do poslednej chvíle som tomu totiž neveril ani ja,“ opísal svoj zážitok nad Novými Zámkami Ernest Šorokšári.

Vznášanie sa v oblakoch nad Novými Zámkami naňho zapôsobilo. „Ak ešte budem mať možnosť, určite pôjdem znova. Je to zážitok, ktorý by mal každý aspoň raz vyskúšať. Vidieť zhora miesto, kde človek býva,“ pokračoval Ernest a dodal, že: „Závrat z výšok som mal paradoxne až doma, keď som tie zábery pozeral na PC. Až tak hladko sme leteli. Prirovnal by som to k jazde na aute. Len s krajším výhľadom.“

Pozrite si zábery na Nové Zámky v priloženej fotogalérii.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Nové Zámky z vtáčej perspektívy
12
Galéria
Foto: Ernest Šorokšári
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM