Monika Földešiová Kultúra Tlačové správy

Lake up festival už počas víkendu: Tešte sa na dvojdňový búrlivý žúr na brehu jazera

Pripravte sa, lebo už o pár dní začína na brehu komárňanského Mŕtveho ramena Váhu najväčší žúr leta! Dvojdňová párty bude začínať večer o ôsmej a končiť bude až na svitaní.

Ilustračný obrázok k článku Lake up festival už počas víkendu: Tešte sa na dvojdňový búrlivý žúr na brehu jazera
Zdroj: PR

Bude festivalová nálada a zároveň aj pohoda na brehu jazera, konfety, co- delo a tiež tortová vojna. A samozrejme hudba. Na všeobecné želanie sa uskutoční živý koncert najpopulárnejšej maďarskej skupiny Wellhello, ale bude tu aj Curtis, slovenský spevák Ego, Katapult DJ a aj Bárány Attila. Lake UP!

PROGRAM:

V piatok (28.júla) o 21:30 sa uskutoční živí koncert skupiny WELLHELLO a hneď za koncertom usporiada mimoriadne bláznivú párty DJ BAGÓ a KATAPULT DJ.

V sobotu (29.júla) vystúpi na pódium člen hip-hopovej skupiny Kontrafakt Ego. K jeho menu sa viaže pesnička „Žijeme len raz“, ktorá je na YouTube najviac sledovanou slovenskou pesničkou, keďže si ju pozrelo už skoro 60 miliónov ľudí. Ďalej vystúpia CURTIS, HORVÁTH TAMÁS a tiež MR.MISSH. Po nich vystúpia najnovší obľúbenci RICO x MISS MOOD – ich pesničky Mágnes a Vihar sú na čele najpočúvanejších skladieb. Po koncertoch dostanú priestor BÁRÁNY ATTILA a NEWIK, ktorí Vás celkom určite postavia na nohy.

Vstupenky:
Denná vstupenka – 11 eur v predpredaji
Dvojdňová vstupenka – 18 eur v predpredaji

Predpredajové vstupenky si môžete kúpiť v obchode výpočtovej techniky REBOOT (Rákócziho ulica 2), v kníhkupectve Diderot (oproti soche Svätého Štefana) ale tiež na stránke www.lakeup.sk a v sieti ticketportal.sk (na ktorejkoľvek pošte).

(PR správa)

Zdroj: Facebook
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM