Anton Hrachovský Kultúra

Laci Strike hľadá najlepšieho tanečníka: Nájsť ho môže aj v Nových Zámkoch

Tanečník Laci Strike s parťákmi hľadá najlepšieho tanečníka na Slovensku. Do Nových Zámkov prichádza druhý ročník tanečného turné Top 16 Battle Tour.

Ilustračný obrázok k článku Laci Strike hľadá najlepšieho tanečníka: Nájsť ho môže aj v Nových Zámkoch
Zdroj: TASR

Najlepšieho tanečníka hľadá známy slovenský tanečník v deviatich mestách po celom Slovensku. Jedným z nich sú aj Nové Zámky. A tak sa budú Novozámčania hýbať nielen na Majstrovstvách Slovenska v športovom aerobiku, no aj na hip-hopovej tanečnej show.

V sobotu 14. apríla 2018, sa od 15:00 roztancujú ľudia aj v OC Aquario. Naše mesto sa totiž dostalo medzi niekoľké, ktoré so svojou show navštívi známy tanečník Laci Strike aj so Street Dance Academy. Stane sa tak v rámci druhého ročníka celoslovenského turné Top 16 Battle Tour.

Zo Zámkov až do finále v Bratislave

V každom z vybraných miest sa uskutočnia kvalifikácie v All Style. Ich víťazi získajú miestenku v hlavnom finále, ktoré sa bude konať v Bratislave. Šestnástimi finalistami budú víťazi všetkých kvalifikácií doplnení nominovanými tanečníkmi.

Súťažiaci budú tancovať hip hop, avšak na akýkoľvek tanečný štýl, či už si bboy, bgirl alebo hip hop freestyle. Návštevníci si užijú aj tanečné workshopy s Laci Strikeom a členmi poroty.

Po predkole sa postupuje do súbojov, z ktorých bude porota vyberať 8 resp. 16 najlepších tanečníkov. To bude záležať od počtu prihlásených.

V úlohe MC sa nepredstaví nik iný než Laci Strike, ako DJ zas Miloš. Porotcami v Nových Zámkoch budú Gorky, Petra Alma a Dando, pričom prví dvaja budú porotcami aj v bratislavskom finále. Zatiaľ sú známi dvaja finalisti z Bratislavy – Alex a Bati. Ďalších spoznáme práve v Nových Zámkoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM