Anton Hrachovský Futbal

Kopec parádnych gólov v našom regióne: Kraľuje im zásah 16-ročného mladíka, VIDEO

Ani v nižších futbalových súťažiach nie je núdza o skvostné gólové okamihy. V okresoch Nové Zámky a Komárno ich padol utešený počet. Medzi tromi najkrajšími sa ocitla i bývalá členka FC Union Nové Zámky.

Zdroj: YouTube.com

Aj nižšie futbalové súťaže ponúkajú pravidelne momenty, z ktorých sú diváci vo vytržení. Predovšetkým, ak sa jedná o okulahodiace góly. Tie sú predsa korením tohto najpopulárnejšieho športu. Inak tomu nebolo ani v roku 2018 v prípade súťaží patriacich do novozámockého a komárňanského regiónu.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

O honor najkrajšieho gólu súťažili presné zásahy z duelov od poslednej okresnej triedy až po 2. ligu. O poradí rozhodli svojím hlasovaním fanúšikovia.

Gól roka 2018 v okresoch Nové Zámky a Komárno

S hlasovaním prišiel v závere roka 2018 portál knfoci.sk. Hneď v úvode videa s 28 parádnymi gólmi môžme vidieť zásah Pavla Kreháka z Komjatíc, ktorý sme vám priniesli už v priebehu minulého roka.

Víťazom sa stal 16-ročný Márk Gerši zo Zlatnej na Ostrove. Loptu zakrútil do súperovej siete priamo z rohu.

V hlasovaní získal 701 hlasov. Druhú priečku obsadila Tünde Pauerová z KFC Komárno (570 hlasov), ktorá sa z hranice šestnástky presadila presnou strelou do šibenice. V minulosti bola členkou organizácie FC Union Nové Zámky.

Tretie miesto pripadlo Ronaldovi Turzovi z FK Activ Veľké Kosihy. Ten vyslal presnú strelu z priameho kopu do bližšieho vinkla súperovej brány. Jeho ranu ocenilo 470 hlasujúcich.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM