Anton Hrachovský Kultúra

Kam za kultúrou v Nových Zámkoch? Aj tento víkend ponúka zaujímavé podujatia

Aj tento víkend sa bude v Nových Zámkoch konať viacero podujatí. Prinášame niekoľko z nich, na ktoré sa určite oplatí zavítať.

Ilustračný obrázok k článku Kam za kultúrou v Nových Zámkoch? Aj tento víkend ponúka zaujímavé podujatia
Foto: Anton Hrachovský

HC NOVÉ ZÁMKY – HC'05 BANSKÁ BYSTRICA

23. septembra 2016 o 18:00, Zimný štadión

V piatok to bude v novozámockej aréne súboj tabuľkových susedov. Najbližším domácim súperom hokejistov Nových Zámkov bude minuloročný ligový finalista a tiež finalista spred dvoch rokov – Banská Bystrica. V poslednom stretnutí si ´barani´, ako znie prezívka hráčov spod Urpína, poradili s Liptovským Mikulášom, o víťazstve 3:2 rozhodol v predĺžení Juraj Bezúch. Ambície tohto tímu sú najvyššie.

ZÁMOCKÉ COUNTRY

24. septembra 2016, Amfiteáter

Akcia pod holým nebom pravidelne priláka množstvo návštevníkov. Aj tento rok si milovníci country a bluegrassovej hudby užijú obľúbené podujatie Zámocké Country. Uskutoční už po 8. krát a to túto sobotu 24. septembra na novozámockom amfiteátri. Jedným z hlavných hostí festivalu bude zoskupenie Mariachi Sin Fronteras či česká legenda Rangers – Plavci.

ELIZABETH HÁZY – MEDZINÁRODNÁ SPEVÁCKA SÚŤAŽ

24.-25. septembra 2016, od 16:00, Historická jazdiareň

V novozámockej Historickej jazdiarni sa tento víkend ukstutoční medzinárodná talentová spevácka súťaž pod názvom Elizabeth Házy. V sobotu je na programe semifinále a v nedeľu sa rozhodne o víťazovi vo finálovom kole, po ktorom bude nasledovať galakoncert.

POSLEDNÁ JOGA V PRÍRODE

24. septembra 2016, od 17:00 do 19:30, Sihoť

Posledná príležitosť v tomto roku zacvičiť si jogu v prírode na Sihoti, obklopení krásnou prírodou. V prípade nepriaznivého počasia sa joga presunie do lesnej škôlky pri Berku.

HC ŠTART NOVÉ ZÁMKY – TJ STROJÁR MALACKY

24. septembra 2016 o 18:00, ŠH Milénium

V 4. kole hádzanárskej extraligy privítajú Novozámčania nováčika súťaže z Malaciek. Zámčania sú po výhre nad Hlohovcom a prehre s Prešovom na 6. mieste extraligovej tabuľky a hlavne oddýchnutí, keďže v minulom kole pauzovali kvôli žalúdočným problémom súpera z Považskej Bystrice. Ich najbližší súper z Malaciek okupuje predposlednú 9. priečku, pričom z troch doterajších stretnutí ani raz nebodoval.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM