Viktória Botošová Šport

Info zo zákulisia futsalovej ligy: Chystá sa novozámocký duel, ako ho vidí hráč Printey?

Okresná futsalová liga o Putovný pohár primátora Gejzu Pischingera, už tento víkend odohrá svoje 2.kolo. Čítajte rozhovor s Andrejom Galgóczym, hráčom novozámockého mužstva Printea!

Ilustračný obrázok k článku Info zo zákulisia futsalovej ligy: Chystá sa novozámocký duel, ako ho vidí hráč Printey?
Zdroj: TASR

Už túto má nedeľu má Okresná futsalová liga na pláne ďalšie kolo, preto sa športoví nadšenci môžu tešiť na napínavé duely. Miestom konania je Športová hala Milénium v Nových Zámkoch. Rozpis pripravovaných nedeľných zápasov nájdete v našom článku ROZPIS zápasov. Na pár otázok ohľadom nedeľného zápasu nám odpovedal hráč novozámockého mužstva Printea, Andrej Galgóczy. Podľa našich zistení pôjde o čisto novozámocký súboj.Prečítajte si, ako vidí duel Bašta Seit – Printea, ktorý začína o 10:50 hod.

Si hráčom Printey, tak nám ju trošku úvodom predstav…

Printea je mužstvo z Nových Zámkov. V minulosti hralo mestskú ligu v Šuranoch, ktorú dokonca aj raz vyhralo. Za mužstvo kedysi hral aj novozamockí „Messi“ Daniel Hajko, ktorý túto sezónu opäť posilnil práve naše rady. Printea sa prihlásila do mestskej ligy v roku 2008. Odvtedy budujeme mužstvo. Náš káder tvoria bývali hráči Nových Zámkov, ktorí súčasne pôsobia v okolitých obciach, alebo už ukončili aktívnu kariéru. Najväčšou osobnosťou mužstva je Róbert Ešek, v súčasnosti kapitán futbalového klubu mesta Nové Zámky. Našimi sponzormi sú Printea, reklamná agentúra a jeden z našich hráčov, ktorým patri veľká vďaka!

Ako je mužstvo Printea pripravené na protivníkov Bašta Seit?

V 2. kole narazíme na kvalitného súpera, s ktorým sme po minulé roky hrali vždy otvorenú a vyrovnanú partiu. Dúfame, že tento rok nastúpime oproti vlaňajšku v plnej sile a pobijeme sa o ďalšie 3 dôležité body do tabuľky.

Kto je Bašta Seit?

Mužstvo Bašty tvoria tiež hráči z Nových Zámkov, veľa z nich hralo aktívne, či už za dorast Nové Zámky, alebo inde. Prevažnú časť hráčov poznáme, vieme čo od nich môžeme očakávať. Po prehre s Novaplastom budú ich hráči ešte viac hrýzť a bojovať. Čo môže byť pre nás výhoda, ale aj nevýhoda…

Obávate sa ich, alebo si veríte?

Osobne očakávam, že zápas bude maximálne vyrovnaný. Pokiaľ podáme kolektívny výkon a Fero nás v bráne podrží, môžeme pomýšľať na plný bodový zápis. My na remízu hrať nechceme a nevieme.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM