Marcel Mojžiš Krimi

Hrôza na štrkovisku: Utopil sa Jozef (†40) s dcérou (†17)!

Príšerná tragédia, z ktorej mrazí! Voda si vzala v Dvoroch nad Žitavou až dva ľudské životy. Na tamojšom štrkovisku sa utopil Jozef (†40) a jeho dcérka Eliška (†17). Paradoxné je, že k nešťastiu prišlo, keď dievča otec vo vode učil plávať!

Tropický víkend prilákal množstvo ľudí schladiť si rozhorúčené telá k vode. Zaplávať si sa rozhodli ísť aj Jozef so svojou 17-ročnou dcérou Eliškou. Tej chcel vlastný otec zrejme dopriať takéto potešenie rovno na celé prázdniny a keďže jeho dcéra nevedela plávať, rozhodol sa ju to naučiť.

To však dopadlo najhoršie ako mohlo. Dvojica spolu s ďalšou dcérou si to namierila vo finiši víkendu na štrkovisko, ktoré sa nachádza približne pol kilometra za Dvormi nad Žitavou. Tam však Jozef s Eliškou napokon našli smrť. Obidvaja sa vo vode utopili!

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk otec Elišku chcel naučiť plávať a pod vodu ho strhla pravdepodobne ona. Celú hrôzu na vlastné oči mala pritom pozorovať mladšia dcéra, ktorá celá v šoku sa snažila zohnať pomoc. Jej dvoch členov rodiny sa už však žiaľ napokon zachrániť nepodarilo a zo štrkoviska už vytiahli iba ich nehybné telá. Viac [link=http://tvn­oviny.sk/sekci­a/spravy/krimi-a-nehody/dalsi-utopeny-tentoraz-na-bratislavskej-kuchajde.html]TU. [/link]

Okrem Jozefa s Eliškou sa cez víkend utopili ďalší traja ľudia. Tropické počasie tak prinieslo rekordný počet obetí, ktorých životy si vzala voda. Meteorológovia zo Slovenského hydrometeorolo­gického ústavu naďalej varujú pred vysokými teplotami na celom Slovensku. Na západe a juhu platí pre pondelok dokonca výstraha druhého stupňa. Ortuť v teplomere má miestami vystúpiť na hranicu 38 stupňov Celzia.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM