Anton Hrachovský Krimi

Hrdinský čin policajtiek: Mamička (36) štyroch detí chcela skoncovať so životom

V Nových Zámkoch sa odohrala dráma, ktorá mala šťastný koniec. Zasiahli totiž policajtky v prestrojení.

Ilustračný obrázok k článku Hrdinský čin policajtiek: Mamička (36) štyroch detí chcela skoncovať so životom
Zdroj: TASR

Podľa policajných informácií, včera 8. decembra 2016 asi o desiatej dopoludnia prijali operátori na tiesňovej linke 158 telefonát zúfalej ženy, ktorá oznámila, že je v Nových Zámkoch v opustenej budove a chce skoncovať zo životom. „Operátor veľmi citlivo zistil od ženy všetky potrebné údaje. Ponúknutú pomoc však odmietala a chcela komunikovať jedine so ženou,“ vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Nitre Renáta Čuháková. Ako ďalej dodala, dve policajtky z Obvodného oddelenia Policajného zboru z Nových Zámkoch sa z taktických dôvodov prezliekli do civilného odevu a išli na miesto.

„36-ročnú mamičku štyroch detí našli v krajnej miestnosti na treťom poschodí schátralej budovy bývalých výrobných hál Elektrosvitu. Komunikovali s ňou a presvedčili ju, aby problémy neriešila takýmto spôsobom. Po telefonáte policajtky s jej manželom, žena pustila z ruky kus črepu, ktorým si chcela ublížiť a dala sa policajnou hliadkou previezť do nemocnice,“ dodala policajná hovorkyňa.

Podľa polície rozhodol lekár o jej ambulantnom liečení. Policajné zdroje tiež uvádzajú, že najmenšie z detí 36-ročnej ženy má len tri mesiace a na matku podľa lekárov mohla doľahnúť depresia. Policajtky, ktoré so ženou komunikovali sa tešia dobrému vyústeniu tohto príbehu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM