Krimi

HOROROVÉ chvíle taxikára: Pasažier ho udieral do hlavy, potom mu ukradol auto!

Poriadne dramatické chvíle zažil nič netušiaci taxikár. Po napadnutí neznámym mužom prišiel o svoj taxík.

Ilustračný obrázok k článku HOROROVÉ chvíle taxikára: Pasažier ho udieral do hlavy, potom mu ukradol auto!
2
Galéria

Pred odbočkou na obec Chotín, počas cesty z mesta Hurbanovo do Komárna, klient taxi služby požiadal vodiča, aby mu zastavil pri krajnici, nakoľko potrebuje ísť na toaletu. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Napadol taxikára

„Keď už taxikár spomalil a skoro zastal, 29-ročný muž ho udrel päsťou do oka a povedal mu, nech z auta vystúpi. Taxikár pripútaný bezpečnostným pásom však hneď nevedel vystúpiť z auta a tak ho nedočkavý páchateľ začal ťahať za vlasy von z auta cez dvere spolujazdca. Muž taxikára opätovne udrel trikrát päsťou do hlavy, pričom sa však taxikárovi podarilo odpútať a z vozidla vystúpiť," opisuje dramatické udalosti polícia.

Prečítajte si tiež

Skončil za mrežami

29-ročný muž potom zobral taxík a odišiel smerom na obec Chotín. Tam auto odstavil na ceste pred železničným priecestím. Dôvod? Plynový pedál bol poškodený a na aute bol defekt.

„Zo získaných informácií bolo zistené, že podozrivý sa zdržiava v meste Dunajská Streda, kam odišiel tesne po skutku z Komárna, kde však zatajoval svoj pobyt. Policajti využili zákonný inštitút vstupu do obydlia a podozrivého muža zadržali," dodáva polícia.

Vyšetrovateľka už muža obvinila zo zločinu lúpeže. „Keďže muž mal vznesené obvinenie za iný skutok, bol ihneď vzatý do väzby. Ide však o recidivistu, ktorý bol už v minulosti 8-krát súdne trestaný," informuje Polícia SR – Nitriansky kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

PASAŽIER NAPADOL TAXIKÁRA A OBRAL HO O TAXÍK. POLICAJTI HO V KRÁTKEJ DOBE VYPÁTRALI Pred odbočkou na obec Chotín,...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, April 8, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM