Anton Hrachovský Hokej

Hokejový klub zo Zámkov potvrdil ďalšie mená: V tíme pokračuje kvarteto hráčov

Pomaly sa dostávajú na povrch mená hráčov, ktorí nastúpia v nasledujúcej tipsportligovej sezóne. Klub oznámil ďalšiu štvoricu, ktorá oblečie jeho dres.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový klub zo Zámkov potvrdil ďalšie mená: V tíme pokračuje kvarteto hráčov
41
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Tipsportligový hokejový klub MHC Nové Zámky oznámil kvarteto hráčov, ktorí si oblečujú jeho dres aj v súťažnej sezóne 2019/2020. Urobil tak prostredníctvom sociálnej siete.

Štvorica pokračuje v Zámkoch

Popri útočníkoch Branislavovi Fábrym, Filipovi Bajtekovi a obrancoch Markovi Drtinovi a Andrejovi Hatalovi bude v klube z južného Slovenska pokračovať aj štvorica Tomáš Urban, Tomáš Pospíšil, Samuel Hain a Peter Ordzovenský.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Český útočník Tomáš Urban pôsobí v Nových zámkoch od sezóny 2018/2019, keď do klubu prišiel z Mladej Boleslavi. V 41 tipsportli­gových zápasoch nazbieral 26 bodov (16+10).

Ďalší z útočníkov Tomáš Pospíšil odohral za Zámky bodovo vydarenú sezónu, jej veľkú časť však vynechal pre zranenie. 31-ročné pravé krídlo si v 31 zápasoch pripísalo 30 bodov za 14 gólov a 16 asistencií.

Ešte len 22-ročný obranca Samuel Hain odohral v drese „bielo-zelených“ väčšinu uplynulej sezóny, do klubu však pribudol počas ročníka 2017/2018. Šikovný pravák si v 55 dueloch sezóny 2018/2019 obohatil štatistiky o 4 gólové prihrávky.

Rodák zo Spišskej Novej Vsi Peter Ordzovenský patrí v Zámkoch medzi hráčov s najväčšími tipsportligovými skúsenosťami. Defenzívny bek prišiel do klubu pred sezónou 2018/2019 z Nitry a na výsledkoch tímu sa podieľal aj 9 bodmi (2+7) v 61 stretnutiach.

Doteraz potvrdení hráči MHC Nové Zámky pre sezónu 2019/2020

  • brankár: Matej Kristín
  • obrancovia: Marek Drtina, Andrej Hatala, Samuel Hain, Peter Ordzovenský
  • útočníci: Filip Bajtek, Branislav Fábry, Sebastián Šmída, Dávid Jaša, Tomáš Pospíšil, Tomáš Urban

V prípade Novozámčanov tak ide o obsadenie už štyroch legionárskych pozícií. Podľa najnovšieho pravidla bude môcť v sezóne 2019/2020 nastúpiť v každom tíme v jednom súťažnom zápase Tipsport Ligy maximálne sedem hráčov bez slovenského pasu.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

MHC Nové Zámky v sezóne 2018/2019
41
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM