Anton Hrachovský Hokej

Hokejový fanklub vedie nová predsedníčka: Prípravy na nový ročník v plnom prúde

Fanklubáci v prípravách na ročník 2017/2018 veru nezaháľajú. Popritom fanúšikovia ukázali, ako sa varí chutný guláš.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový fanklub vedie nová predsedníčka: Prípravy na nový ročník v plnom prúde
Foto: Anton Hrachovský

Pred vyše rokom vznikol v Nových Zámkoch oficiálny hokejový fanklub. Vďaka neustálemu povzbudzovaniu a pravidelným výjazdom na klziská súperov ho spoznalo celé Slovensko. Okrem podpory na zápasoch sa členovia fanklubu angažovali neraz i mimo tribún. Spomeňme len darovanie krvi, pomoc klubu s úpravami na štadióne, či spoločný guláš s hokejistami alebo usporiadanie finančnej zbierky pre ťažko chorú mladú Novozámčanku.

Nová predsedkyňa, nové chorály, nové vlajky

Nedávno prišlo k zmene na poste predsedu fanklubu – Romana Mančíka nahradila Kamila Molnárová (na snímke nižšie s diplomom). Pod jej vedením už pracujú fanklubáci na novinkách do nového ročníka 2017/2018. „Pripravujeme sa už na ďalšiu sezónu. Mali sme už niekoľko stretnutí, pripravili sme niekoľko nových chorálov, máme nové vlajky aj na domáce zápasy a aj na výjazdy. Pripravujeme sa v plnom prúde a už sa nevieme dočkať novej sezóny,“ vysvetlila Kamila Molnárová s tým, že hokejisti môžu očakávať podporu v hľadisku už od prvého prípravného zápasu.

Gulášové striebro

Ako fanklub sa prvýkrát zúčastnili i tradičnej novozámockej súťaže vo varení gulášu, ktorá sa konala v rámci osláv Porciunkuly. „Ako fanklub sme tu prvý raz a dúfame, že hneď aj uspejeme,“ povedala počas súťaže nová predsedkyňa fanklubu. Premiérovú účasť na súťaži premenili fanklubáci na zisk striebra. Okrem toho si spolu s hokejovým a futbalovým klubom rozdelili cenu pre najzábavnejší stánok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM