Anton Hrachovský Hokej

Hokejoví fanúšikovia v Nových Zámkoch si naplánovali spoločné stretnutie. Čo sa bude rozoberať?

Obecenstvo na Zimnom štadióne v Nových Zámkoch sa stalo počas minulej sezóny známe snáď na celom Slovensku. Ani po skončení majstrovského ročníka fanklub nezaháľa. Chystá stretnutie všetkých priaznivcov novozámockého hokeja.

Ilustračný obrázok k článku Hokejoví fanúšikovia v Nových Zámkoch si naplánovali spoločné stretnutie. Čo sa bude rozoberať?
Foto: Anton Hrachovský

Zhruba tri a štvrť mesiaca ostáva hokejistom Nových Zámkov do premiéry medzi slovenskou hokejovou elitou. Popri samotných hokejistoch predvádzali v nedávno skončenom ročníku 2015/2016 výborné výkony aj novozámockí fanúšikovia. Celkovo ich počas sezóny v 1. hokejovej lige navštívilo domáce zápasy až 40 026, čo znamenalo absolútny rekord ligy. V priemere to bolo po základnej časti 1161 divákov na zápas, po vyraďovacích bojoch sa tento počet vyšplhal dokonca na 1380 divákov na zápas.

Vedenie sa stretlo s fanklubom

Hokejisti momentálne absolvujú individuálnu prípravu, popri nich však nezaháľajú ani priaznivci klubu. Členovia aktuálneho fanklubu sa len nedávno zúčastnili oficiálneho stretnutia s vedením HC Nové Zámky. „Naši skvelí fanúšikovia iniciovali stretnutie, o ktoré sme mali, pochopiteľne, záujem aj my. Na spoločnom sedení v jednom z podnikov v centre mesta sme v priebehu dvoch hodín otvorili hneď niekoľko tém. Našim cieľom je pracovať s divákmi aj na takejto úrovni – informovať ich o všetkom podstatnom, čo sa v klube deje a zároveň zistiť, čo potrebujú. Ide nám o to, aby to fungovalo nielen vo vnútri mužstva a klubu, ale aj na tejto úrovni. Už teraz môžem povedať, že toto nebola jediná debata, podobné stretnutia plánujeme častejšie,“ prezradil po stretnutí vedenia klubu s fanúšikmi marketingový manažér HC Nové Zámky Jakub Takáč.

Vznikne nový fanklub?

Chystá sa však už ďalšie stretnutie – tentoraz sa jedná o zraz samotných fanúšikov. Cieľom je vytvorenie nového fanklubu za účasti bývalého fanklubu a ďalších priaznivcov mužstva Nových Zámkov.

Stretnutie všetkých fanúšikov novozámockého hokeja je naplánované na nedeľu 5. júna o 15:00 v pivárni Kelt pub.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM