Anton Hrachovský Kultúra

Handmade trh v Nových Zámkoch hľadá dobrovoľníkov: Aj vy sa môžete prihlásiť

Remeselnícky trh bude súčasťou novozámockého jarmoku. Jeho organizátori privítajú každú pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Handmade trh v Nových Zámkoch hľadá dobrovoľníkov: Aj vy sa môžete prihlásiť
Foto: Anton Hrachovský

V rámci novozámockého jarmoku Parciunkula zažijú Novozámčania 29. júla v Bernolákovom parku okrem súťaže vo varení gulášu i 2. ročník Handmade trhu, ktorý je organizovaný skupinou s názvom Tvoriví l’udia NZ. Ide o neziskový projekt, ktorého účelom je zviditel’nit’ remeselnícke zručnosti a prispiet’ ku kultúrnemu a sociálnemu životu v meste.

Okrem bohatého hudobného a tanečného programu čaká na návštevníkov i súťaž vo varení gulášu a trh s ručne vyrábanými vecami. A práve organizátori tohto trhu zháňajú dobrovoľníkov, ktorí by pomohli s jeho organizáciou priamo na mieste.

Ak máte v sobotu 29. júla čas a chuť, môžete sa do priebehu trhu zapojiť aj vy. Hľadajú sa totiž dobrovoľníci, ktorí pomôžu s jeho organizovaním.

Ako sami organizátori hovoria, v prípade, že sa prihlásite, môžete prejaviť svoje kreatívne nadšenie a schopnosti, ohúriť svojou fyzickou silou, vyskúšať si rolu pedagóga a samozrejme spoznať množstvo nových ľudí. Na dobrovoľníkov tiež čaká drobné upomienkové prekvapenie.

Ak vás táto ponuka zaujala, viac informácií sa dozviete na webovej stránke trhu alebo prostredníctvom mailu tvoriviludianz@gmail.com.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM