Anton Hrachovský Kultúra

Halloweensky víkend v Nových Zámkoch: Skúste sa inšpirovať naším výberom podujatí

Aj tento víkend prinesie v Nových Zámkoch niekoľko možností, ako sa zabaviť. Vyberte si z nasledujúcej ponuky.

Ilustračný obrázok k článku Halloweensky víkend v Nových Zámkoch: Skúste sa inšpirovať naším výberom podujatí
Zdroj: Dnes24.sk/TASR

HC NOVÉ ZÁMKY – HC 05 BANSKÁ BYSTRICA

piatok 1. novembra o 16:00, Zimný štadión

Piatkový večer bude patriť hokejovej Tipsport lige. V Zámkoch sa predstaví trojnásobný majster z Banskej Bystrice. Domáci sú pripravení zabodovať a odčiniť krutú prehru z Trenčína. Okrem toho na zápas nastúpia v špeciálnej limitovanej edícii dresov s motívom Halloweenu. Tie neskôr poputujú do dražby.

TERMINÁTOR: TEMNÝ OSUD

piatok 1. novembra – nedeľa 3. novembra, Kino Mier

Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger sa na filmové plátna vracajú vo svojich ikonických úlohách. Predstavenia v piatok a sobotu budú v originálnom znení so slovenskými titulkami, v nedeľu to bude s maďarským dabingom. Všetky premietania začínajú o 19:30.

HANDBREAK HALLOWEEN MASSACRE

piatok 1. novembra od 22:00, W-Club

Čoraz viac populárny sviatok Halloween sa udomácňuje aj na Slovensku. V piatok večer sa bude konať v jednom z klubov tematická párty, kde sa o hudobnú produkciu postarajú napríklad Dykman & Dekel s Drumatch crew, Vlasto Ramirez a domáca posádka Handbreak crew, ktorú budú zastupovať aj BION, DJ FEZRY a IVORY.

FKM NOVÉ ZÁMKY – MŠK POVAŽSKÁ BYSTRICA

sobota 2. novembra o 13:30, Štadión Ladislava Gancznera

Súperom hráčov z Nových Zámkov bude tím z druhého miesta tabuľky. Bezpochyby to bude pre domácich náročný duel, no ak sa chcú v ligovej tabuľke šplhať nahor, musia začať pravidelne bodovať.

MŠK NOVÉ ZÁMKY – TNF PRIEVIDZA

sobota 2. novembra o 20:00, ŠH Milénium

Po dlhšej prestávke prichádza na rad aj futsalová extraliga. Novozámčania si v sobotu večer zmerajú sily s ďalším nováčikom z Prievidze. Ktorému z tímov sa podarí získať prvé tohtosezónne body?

POSUNKY A ÚKROKY

od štvrtka 24. októbra do 30. novembra 2019, Galéria umenia Ernesta Zmetáka

Galéria umenia Ernesta Zmetáka pripravila pre milovníkov umenia novú výstavu s názvom Posunky a úkroky. Jej autorom je mladý umelec Rastislav Podhorský.

MOZAIKA vs. FOTOGRAFIA

od pondelka 4. novembra, Minigaléria v Kine Mier

V Nových Zámkoch žije a tvorí mladý zanietený výtvarník a fotograf Ernest Šorokšári, ktorého meno sa spája s nevšednou umeleckou tvorbou, možno ojedinelou na celom svete. Jeho nová autorská výstava prinesie pohľad na naše mesto formou fotomozaiky. Rozhovor s Ernestom si môžete prečítať TU.

ŽIDOVSKÉ KULTÚRNE DEDIČSTVO

pondelok 4. novembra o 16:00, Synagóga, Csemadok

Židovské kultúrne dedičstvo na Slovensku je názov podujatia, ktoré na dvoch miestach prinesie prezentáciu laureáta Ceny Eugena Bárkánya za rok 2019 ale aj židovské kultúrne dedičstvo Nitrianskeho kraja či výstavné aktivity v oblasti židovského kultúrneho dedičstva.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM