Anton Hrachovský Futbal

Futbalových priaznivcov potešil víkend: Muži aj ženy Nových Zámkov víťazne

Fanúšikovia futbalu v Nových Zámkoch môžu byť po uplynulom víkende spokojní. Futbalisti bodovali na pôde súpera v Beluši. Rovnako aj ženy - o štyri góly v zápase proti Petržalke sa postarala maďarská legionárka.

Ilustračný obrázok k článku Futbalových priaznivcov potešil víkend: Muži aj ženy Nových Zámkov víťazne
Foto: Rastislav Búgel

Futbal – muži

TJ Kovo Beluša – FKM Nové Zámky 0:2 (0:1)

Góly: 32. Kingambo, 80. Matić

Zostava FKM Nové Zámky: Dovičovič – Ešek (K), Petráš (82. Piskla), Baksics, Letko, Obert, Fiala (46. Korman), Muchaya (77. Švajda), Matić (87. Lovska), Kingambo, Dikácz (90. Király)

Hráči Nových Zámkov cestovali v nedeľu na pôdu Beluše. Po presných zásahoch Kingamba a Matića si pripísali do tabuľky dôležité tri body a stále sa tak držia na štvrtom mieste. Výsledok mohol byť opäť aj výraznejší, no nevyužité príležitosti to nedopustili. V najbližšom dueli (16. septembra) si Zámčania zmerajú sily s Púchovom.

Futbal – ženy

FC Petržalka Akadémia – FC Union Nové Zámky 2:5 (0:3)

Góly: 14., 20., 71., 74. Koch, 41. Mazúchová

Zostava FC Union Nové Zámky: Filipová – Biharyová (32. Bujdáková), Geržová (K), Blechová, Szilágyi, Koch (90. Balážová), Šemeláková (46. Rajnerová), Mazúchová, Budovcová, Mikulcová (46. Šumová), Hatalová

Naše futbalistky nastúpili na svoj štvrtý zápas v 2. lige a so svojimi súperkami si opäť poradili. Po dvoch dueloch tak majú na svojom konte vysoko pozitívne skóre 23:6. Gólovo znova zahviezdila Maďarka Fruszina Koch, ktorej sa podarilo skórovať až štyrikrát. V najbližšom stretnutí – 9. septembra o 17:00 privítajú Zámčanky na Sihoti hráčky Senice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM