Anton Hrachovský Futbal

Futbalistom Zámkov i ich kolegyniam sa darilo: Svojich súperov jasne porazili

O góly v sieti súperov nebola cez víkend núdza. Oba celky poskočili v tabuľke nahor a stále bojujú o jej špicu.

Ilustračný obrázok k článku Futbalistom Zámkov i ich kolegyniam sa darilo: Svojich súperov jasne porazili
Foto: Anton Hrachovský

Futbal – muži

V sobotu 28. októbra vybehli na domáci ligový trávnik na Štadióne Ladislava Gancznera hráči FKM Nové Zámky, ich súperom boli tabuľkovo posledné Topoľčany. Novozámčania zvládli úlohu favorita, keď už do polčasu viedli o dva góly, ďalšie dva pridali aj po zmene strán. Aktuálne im tak patrí s 29 bodmi 3. priečka s päťbodovou stratou na vedúce Borčice. V najbližšom kole pocestujú naši futbalisti na pôdu desiatej Šale.

FKM Nové Zámky 4:0 (2:0)

Góly: 18. Ešek, 38. Kingambo, 87. Lovska, 89. Horáček
Zostava FKM Nové Zámky: Dovičovič (51. Juhás) – Petráš, Ešek (K), Piskla (70. Letko), Baksics, Korman (46. Švajda), Obert, Lovska, Muchaya (82. Horáček), Matić, Kingambo (65. Fiala)

Futbal – ženy

Novozámčanky privítali v sobotnom zápase hráčky zo Svätého Jura a podobne, ako ich mužskí kolegovia, potvrdili rolu favoritiek. O presné zásahy sa postarali dvoma gólmi Nikol Mazúchová, tretia najlepšia strelkyňa ligy a kapitánka Monika Geržová a po jednom góle pridali aj Alexandra Budovcová a Laura Mikulcová.

V prvoligovej tabuľke im patrí tretia priečka, na prvú Trnavu strácajú 4 body. Najbližší duel odohrajú Novozámčanky na ihrisku bratislavskej Dúbravky.

FC Union Nové Zámky – ŠK Svätý Jur 5:2 (3:1)

Góly: 4., 72. Mazúchová, 26. Geržová, 42. Budovcová, 53. Mikulcová
Zostava FC Union Nové Zámky: Filipová – Slováková, Geržová (K), Blechová, Bujdáková (79. Bugyiková), Mikulcová, Šemeláková (72. Šumová), Hatalová, Budovcová, Mazúchová, Koch

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM