Anton Hrachovský Futbal

Futbalisti Zámkov s tromi bodmi: Rozhodol kapitán Ešek, ženy nadelili tucet

Bol to súboj tabuľkových súperov. O výsledku rozhodol jediný gól. Naopak, v zápase ženského tímu si Novozámčanky schuti zastrieľali.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Zámkov s tromi bodmi: Rozhodol kapitán Ešek, ženy nadelili tucet
Foto: Anton Hrachovský

Futbal – muži

Súboj tabuľkových susedov zvládli lepšie futbalisti Nových Zámkov. Už v 13. minúte ich poslal do vedenia strelou z pokutového kopu kapitán Róbert Ešek. Tento stav sa až do konca stretnutia nezmenil a domáci tak v ligovej tabuľke preskočili práve svojho súpera. Na vedúce Borčice strácajú len tri body a v najbližšom kole cestujú Novozámčania na pôdu tretích Lednických Rovní.

FKM Nové Zámky – ŠK 1923 Gabčíkovo 1:0 (1:0)

Gól: 13 min. Ešek (11m)
Zostava FKM Nové Zámky: Dovičovič – Petráš, Ešek (K), Piskla, Baksics, Korman, Obert, Lovska (90. Letko), Muchaya (68. Fiala), Matić, Kingambo (84. Švajda)

Futbal – ženy

V sobotu sa v akcii predstavili aj novozámocké futbalistky. Ich súperkami boli hráčky Kopčian. Zámčanky sa so svojimi súperkami znova nemaznali a nadelili im tucet gólov. Už v polčase viedli šesťgólovým rozdielom. O päť presných zásahov sa postarala kapitánka Monika Geržová, ďalšie štyri pridala Noémi Pintérová.

Novozámčankám tak v druhej lige patrí štvrté miesto, v najbližšom 11. kole pocestujú na ihrisko Dunajskej Lužnej, ktorej patrí ôsma priečka.

FC Union Nové Zámky – TJ Kopčany 12:0 (6:0)

Góly: 3.,12., 56., 62., 70. Geržová, 4., 23., 34., 84. Pintérová, 19. Biharyová, 47. Blechová, 68. Nagyová
Zostava FC Union Nové Zámky: Vojtelová – Slováková (46. Bugyiková), Geržová (K), Blechová, Bujdáková (69. Szabó), Mikulcová (64. Rajnerová), Pintérová, Hatalová (68. Šumová), Budovcová, Biharyová (61. Nagyová), Šemeláková (73. Filipová)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM