Futbal

Futbalisti pokračujú v príprave: Súpera zo 4. ligy porazili rozdielom triedy

A mužstvo FKM Nové Zámky pokračuje v príprave na nadchádzajúcu sezónu. Novozámockí futbalisti majú za sebou ďalší prípravný zápas.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti pokračujú v príprave: Súpera zo 4. ligy porazili rozdielom triedy
Foto: Anton Hrachovský / Zdroj: Dnes24.sk

A mužstvo Nových Zámkov začalo letnú prípravu pod vedením hlavného trénera Jozefa Adamíka a trénera Igora Oberta v druhej polovici mája.

17. júna sa na Sihoti postavili proti tímu U19. V modelovanom zápase vyhrali muži 3:2, no výsledok nebol podstatný. Tréneri oboch tímov sa zamerali na predvedenú hru svojich zverencov.

O tri dni neskôr vybehli muži na prípravný zápas proti FK Marcelová. Sily si zmerali na ihrisku v Chotíne. „Vyskúšali sme aj nové posily z futbalového klubu ŠKF Sereď. Hral sa viacmenej útočný futbal vo vysokom tempe. Aj keď výsledok v tomto zápase nebol prvoradý, napriek tomu výhra poteší,“ informoval klub na sociálnej sieti.

FK MARCELOVÁ – FKM NOVÉ ZÁMKY 1:2

Najnovšie majú hráči FKM Nové Zámky za sebou tretí prípravný zápas, kedy na domácom ihrisku privítali súpera z Hurbanova. Ani horúce počasie im nezabránilo v podaní kvalitného výkonu. Súpera zo 4. ligy porazili hladko 4:1.

FKM NOVÉ ZÁMKY – MŠK HURBANOVO 4:1

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM