Viktória Botošová Samospráva

FOTO: Práce na kruháči v plnom prúde, pozor na tieto tri dni!

Dopravu v Nových Zámkoch čakajú zmeny. Nové kruhové objazdy, ktoré sa práve budujú, by mali dopravné tepny spriechodniť. Pozrite si proces výstavby okružnej križovatky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Práce na kruháči v plnom prúde, pozor na tieto tri dni!
Foto: Viktória Botošová

O plánovaných uzávierkach miestnych komunikácií z dôvodu výstavby okružných križovatiek v Nových Zámkoch, sme vás vopred informovali. Tentokrát sme sa pozreli na proces výstavy okružnej križovatky na ulici Vinohrady zblízka.

Novozámockí vodiči zažili už aj skúšku trpezlivosti, nakoľko počas týždňa sú cesty rušnejšie a výstavba kuháčov v meste Nové Zámky obmedzuje plynulý priebeh premávky. Cez víkend to až také zlé nebolo a aj sobotu sa prebiehali práce na vybudovaní nového kruhového objazdu na ulici Vinohrady. Pozrite si fotografie v galérii článku.

Ako nás informovala Petronela Bernáth, MsÚ Nové Zámky, výstavba okružnej križovatky na krížení ciest I/75 – I/64 a miestnej komunikácie ulica Vinohrady, (v smere Bratislava, Nitra) postupuje podľa plánu a bez problémov. „Úplná uzávierka od dňa 23.10.2015 od 09:00 hod. do dňa 25.10.2015 do 17:00 hod. je nutná k ukončeniu stavebných prác a to pokládkou asfaltovej vrstvy a zhotovenia vodorovného dopravného značenia. Následne sa okružná križovatka skolauduje a odovzdá do užívania motoristom,“ uviedla minulý týždeň.

Môže vás zaujímať:

Výstavba kruháču na ulici Vinohrady. FOTO
9
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM