Anton Hrachovský Samospráva

FOTO: Opravené chodníky v centre Zámkov. Práce na poslednom finišujú

Všetky z nich sa nachádzajú v okolí Hlavného námestia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Opravené chodníky v centre Zámkov. Práce na poslednom finišujú
4
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Aj počas koronakrízy prebiehajú v centre mesta opravné práce. V priebehu niekoľkých týždňov dostali nový povrch viaceré chodníky. Na poslednom z nich sa ešte pracuje.

Opravné práce v centre

Ide o chodník pri Galérii umenia Ernesta Zmetáka na Björnsonovej ulici, ktorý je podľa radnice zatiaľ posledným úsekom s novým povrchom a obrubníkom.

Radnica pristúpila k oprave chodníkov na viacerých uliciach v centre mesta okolo Hlavného námestia. Okrem spomínaného chodníka osadila zámkovú dlažbu aj na L. Kassáka, M. Oláha či na Björnsonovej ulici. Časť chodníkov opravila aj asfaltom.

Nový povrch dostal aj dlhé roky extrémne vysoký obrubník pri budove Agrisu, ktorý bol prekážkou pre nejedného obyvateľa. Opravený je už takmer po celej dĺžke – od budovy Agrisu až po križovatku P. Várdayho a Pod kalváriou.

„Úseky na opravy vyberali tak, aby korešpondovali s plánom druhej etapy rekonštrukcie povrchov vozoviek mestských komunikácií. Druhá etapa je zmluvne pripravená, realizovať sa bude tento rok,“ informuje radnica na svojom webe.

Opravované chodníky v centre Nových Zámkov
4
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM