Anton Hrachovský Hokej

FOTO: Nové Zámky zaváhali v Maďarsku, z Miškovca odchádzajú bez bodov

V zápase 7. kola Tipsport Ligy skrížili hráči MHC Nové Zámky hokejky so súperom z Maďarska. Počas celého duelu však doťahovali jeho náskok.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Nové Zámky zaváhali v Maďarsku, z Miškovca odchádzajú bez bodov
10
Galéria
Foto: Geleta Zsolt

Úvodných desať minút neprinieslo ani jednu výraznú príležitosť na skórovanie, hráči na oboch stranách sa dostávali do zakončenia len sporadicky. Postupne prevzali iniciatívu Novozámčania, ale gól sa im streliť nepodarilo. Naopak, v 19. minúte sa dostali do vedenia domáci, keď využili prečíslenie 2 na 1 gólom Magosiho.

Hráči Miškovca pridali druhý gól v 23. minúte, keď presilovú hru využil Somogyi. Domáci mohli zvýšiť svoje vedenie, no niekoľko dobrých príležitostí nepremenili. Gól tak padol na opačnej strane a v polovici duelu znížil Štrauch. Hostia následne nevyužili dve presilovky a prišiel trest. V 36. minúte sa presadil Crawford, ale do šatní išli tímy za stavu 3:2, keď v 39. minúte upravil na rozdiel jedného gólu Jurík.

Hostia boli v tretej časti hry aktívnejší, no nedostávali sa do gólových šancí. Nedokázali využiť ani tri presilovky. V 57. minúte strelil rozhodujúci gól na 4:2 domáci Pance a tak Nové Zámky odišli z Miškovca bez bodu.

DVTK Miškovec – MHC Mikron Nové Zámky 4:2 (1:0, 2:2, 1:0)

Góly: 19. Magosi (Harrison), 23. Somogyi (Galanisz), 37. Crawford (Loiseau), 57. Pance (Kulmala) – 31. Štrauch (Nejezchleb, Hruška), 39. Jurík (Zaťko).
Rozhodcovia: Kalina, Orolin – Gajan st., Smrek (všetci SR), vylúčení: 8:7 na 2 min, navyše Rusk 10 min. za napadnutie zozadu, Harrison 10 min. osobný trest – Bajtek 10 min. osobný trest, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0

Zostavy:

DVTK:
Adorján – Kiss, Crawford, Láda, Szirányi, Milam, Rusk, Vojtkó – Magosi, Vas, Harrison – Somogyi, Kulmala, Pance – Galanisz, Loiseau, Szappanos – Vincze, Hajós, Miskolczi

Nové Zámky:
Košarišťan – Andersons, Kudla, Hain, Zaťko, Ordzovenský, Novák, König, Hatala – Nejezchleb, Hruška, Štrauch – H. Ručkay, Zbořil, Jurík – Bajtek, Šimun, Rogoň – Jakúbek, Fábry, Videlka

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Hokejisti MHC Nové Zámky podľadli Miškovcu 2:4
10
Galéria
Foto: Geleta Zsolt
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM