Anton Hrachovský Správy

FOTO: Najkrajšia fotomodelka roku 2018? Finalistkou je aj Simona z Tvrdošoviec

Medzi 16 najkrajších žien v súťaži Fotomodelka Európy sa prebojovala i krásna Tvrdošovčanka. Prečítajte si, čo o sebe prezradila.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Najkrajšia fotomodelka roku 2018? Finalistkou je aj Simona z Tvrdošoviec
9
Galéria
Zdroj: Archív Simony Vidovej

Fotomodelka Európy je súťaž krásy, ktorá v roku 2018 vstúpila už do svojej siedmej kapitoly. Organizuje ju modelingová a hostessingová agentúra Ivany Matuškovej ´IM model´ v spolupráci s portálom pre vlasové modelky Long Hair Prestige.

Medzi najkrajšími aj Tvrdošovčanka

„Dievčatá majú príležitosť spoznať profesionálny modelingový svet, pracovať s fotografom či vyskúšať si módne prehliadky. Celá súťaž je o praxi. Vek ani výška nezohrávajú významnú rolu. Dôležitá je fotogenickosť a vnútorné vyžarovanie účastníčok,“ uviedla Ivana Matušková, riaditeľka a organizátorka súťaže.

O korunku krásy zabojuje aj rodáčka z neďalekých Tvrdošoviec – Simona Vidová.

Simona Vidová má 22 rokov a pochádza z Tvrdošoviec pri Nových Zámkoch. Ako sama povedala, s podobnou súťažou ako je Fotomodelka Európy zatiaľ skúsenosti nemá. Napriek tomu už má za sebou rôzne fotenia, či už na Slovensku alebo v Čechách. Zúčastnila sa napríklad aj castingov ako je Queen of Golf. Vyštudovala strednú zdravotnícku školu, pracuje a rada by začala štúdium na vysokej škole. Ak chcete Simonu podporiť hlasom, kliknite SEM.

So Simonou sme sa v krátkosti porozprávali.

Aká bola reakcia keď ste v súťaži Fotomodelka Európy – Slovakia postúpili do finále?

Moja reakcia, keď som sa dostala do finále bola, že “waaau”. Keď som sa uvidela v tabuľke medzi finalistkami, bola som veľmi nadšená a potešená.

Čo vám zatiaľ súťaž dala, čo ste sa naučili? Čo vám naopak zobrala?

Táto súťaž mi dala toho naozaj veľa, aj za takýto krátky čas. Spoznala som veľa krásnych súperiek, ktoré sú úplne zlaté a som za ne veľmi rada. Ďalej mi to dodalo sebavedomie. Táto súťaž mi dala možnosť zúčastňovať sa na prehliadkach po Slovensku, dala mi možnosť predvádzať naozaj krásne kúsky a šperky. A samozrejme, dalo mi to krásne fotky z akcií… a či mi to niečo zobralo? Môžem úprimne povedať, že zatiaľ vôbec nič! Aj čas, ktorý trávim na foteniach, je veľmi dobrá investícia.

Aká je príprava na finále?

Prípravu na finále nám organizuje naša skvelá pani riaditeľka, ktorá je naozaj veľmi príjemná žena. Vidno, že jej na nás záleží. Sústredenia nás ešte len čakajú, zatiaľ máme len fotenia.

Aká bola cesta za modelingom?

Moja cesta za modelingom bola príprava na fotenia, učenie sa pózovať a chôdza. Ale vždy som sa takejto súťaže chcela zúčastniť, lebo viem, že je to veľká výzva a veľká šanca, ako sa dostať naozaj ďalej.

Máte nejaké vzory medzi modelkami?

Môje vzory medzi modelkami sú určite modelky Victoria Secret. Spomedzi nich je to Adriana Lima. Ako herečka a modelka sa mi páči Megan Fox ale aj ďalšie.

V oblasti fotografovania resp. pózovania, aké prostredie máte najradšej?

V oblasti pózovania a fotenia jednoznačne milujem fotenie v prírode. Je to krásne a má to svoj šmrc. Dá sa tam využívať kreativita fotografa aj modelky. Ale aj fotenie v centre mesta má svoje čaro.

Popri modelingu pracujete. Vraj sa chystáte aj na vysokú školu…

Skončila som strednú zdravotnícku školu, momentálne už pracujem ako zubný asistent. Práca ma veľmi baví a napĺňa. Preto by som chcela ist študovať odbor dentálnej hygieny.

Fotky Simony Vidovej z Tvrdošoviec si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Fotomodelka Európy 2018: Finalistka Simona Vidová
9
Galéria
Zdroj: Archív Simony Vidovej
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM