Viktória Botošová Kultúra

FOTKY z novozámockého námestia, pri ktorých aspoň na chvíľu podľahneme ilúzii: Zasnežené sviatky už o pár dní :)

Novozámocké trhy sa už rozbehli, aj keď opäť bez snehu. V meste to už niekoľko dní dýcha pravou vianočnou atmosférou, teda aspoň vďaka vianočnému stromčeku a výzdobe. Nechýbal ani Mikuláš...

Ilustračný obrázok k článku FOTKY z novozámockého námestia, pri ktorých aspoň na chvíľu podľahneme ilúzii: Zasnežené sviatky už o pár dní :)
Foto: Viktória Botošová

Čo by to boli sviatky bez tradičných vianočných trhov? To vám povedať nevieme, nakoľko tie novozámocké odštartovali uplynulý víkend. Na Hlavnom námestí vrcholili prípravy už počas týždňa, zdobili sa aj vianočné stromčeky.

Vianočné trhy sa začali 5. decembra a možnosť navštíviť ich budete mať až do 4. januára 2016. Na návštevníkov čakajú stánky s dobrým jedlom a nechýba ani medovina, či vianočný punč.

Najmenší sa tešili z dreveného betlehema, fotili sa aj pri vysvietených postavičkách pred mestským úradom. Rodičia sa so svojimi ratolesťami však najviac tešili na príchod Mikuláša. Mestom zneli pesničky, deti spievali, tancovali a Mikuláš ich odmenil aj darčekmi so svojho vreca.

Fotografie z otvorenia vianočných trhov si môžete pozrieť v galérii článku.

Môže vás zaujímať:

FOTKY z novozámockého námestia, pri ktorých aspoň na chvíľu podľahneme ilúzii :)
21
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM