Anton Hrachovský Šport

Fanúšikovia motokár pozor! Blížia sa Medzinárodné preteky Juniorov v Zámkoch

Radi jazdíte na motokárach? A radi si meriate svoj čas s ostatnými pretekármi? V takom prípade je toto podujatie ako stvorené pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia motokár pozor! Blížia sa Medzinárodné preteky Juniorov v Zámkoch
Zdroj: TASR

Snáď každý chlapec chcel niekedy zažiť pocit z víťazstva v automobilových pretekoch. Nie každému sa však tento sen splnil a tak väčšine ostali len víkendy strávene pred televíziou s prenosom nášho obľúbeného preteku. Prečo však svoje šoférske schopnosti nevyužiť naplno?

Možnosť ukázať sa pre mladšie ročníky

Už počas najbližšieho víkendu (25. februára 2017) sa v Nových Zámkoch odohrá zaujímavé podujatie podnázvom Fibo Karting Junior Race v motokárovej hale Fibo Karting na Komárňanskej ceste 3. K dispozícii sú stroje Honda 270ccm s výkonom 9 konských síl, 4× Hubikart, 1× Sodikart a tiež detská motokára.

Ak si veríte, na preteky sa môžete prihlásiť aj vy – registrácia je možná emailom na adrese email.kartingfibo@gmail.com alebo telefonicky na čísle 0905 918 645.

Pravidelná súťaž

Okrem merania síl s kamarátmi na trati máte navyše možnosť súťažiť o najlepší čas mesiaca. Každý mesiac sa totiž usporiadava i súťaž o najlepší čas mesiaca – „Hľadá sa najlepší jazdec“.

Ako to vyzeralo na januárových 3-hodinových pretekoch si môžete pozrieť v priloženom videu.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM