Viktória Botošová Krimi

Falošný kamenársky majster Stano (34): TAKTO ľahko chcel prísť k peniazom cez inzerát

Kvôli peniazom hocičo. Asi takúto filozofiu si podľa mužov zákona zvolil Stano (34) z nášho okresu. Podal inzerát a čaká kto sa chytí.

Ilustračný obrázok k článku Falošný kamenársky majster Stano (34): TAKTO ľahko chcel prísť k peniazom cez inzerát
Zdroj: Webnoviny.sk

Poverený policajt z Dvorov nad Žitavou obvinil z prečinu podvodu Stanislava (34) z obce Palárikovo. „Obvinený vystupujúci pod iným menom ponúkal v inzerátoch služby na vyhotovenie náhrobných pomníkov a ich opravu. Na ponuku zareagovala 55 ročná pani, ktorá si s odborníkom dohodla stretnutie. Potom, ako spolu pozreli hrobové miesto mu žena dala zálohu 300,–€. Na druhý deň sa zhotoviteľ ozval znovu a pýtal ďalšie peniaze na materiál. Keďže sa muž pani Márii ozval ešte niekoľkokrát postupne mu celkovo dala 865,–€,“ informovala nás hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného Zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Poškodená Mária na zhotovenie náhrobného kameňa, žiaľ čakala zbytočne. Majster sa jej viac neozval a preto podala oznámenie na polícii. „Na základe informácii a preverení viacerých osôb policajti zúžili okruh podozrivých. Na policajnom oddelení bol k veci vypočutý 34 ročný Stanislav z Palárikova, ktorý sa poškodenej predstavil ako Peter. Po vykonanej rekognícii mu bolo zrejmé, že sa mu nevyplatí zapierať,“ dodala hovorkyňa Bruchterová. Podľa slov polície za prečin podvodu hrozí Stanislavovi v prípade preukázania viny, dvojročný trest odňatia slobody.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM