Palic Palic Krimi

Dráma na moste: Samovrah chcel skočiť pred policajtmi!

V poslednej chvíli zachránili Novozámockí policajti život mladíkovi ktorý chcel skočiť z mosta do rieky Nitra. K zúfalému činu ho dohnala ťažká životná situácia.

Novozámockí policajti prijali v utorok 17.7. asi o 23,00 hod, večer oznámenie, že z mosta ponad rieku Nitru v Nových Zámkoch sa chystá skočiť neznámy muž.

Na Ľanovú ulicu boli preto okamžite vyslané policajné hliadky. Muž v bielom tričku sedel na vonkajšej strane zábradlia a s niekým telefonoval.

Keď spozoroval policajnú hliadku začal kričať, aby sa k nemu nikto nepribližoval, lebo okamžite skočí. Policajti preto zablokovali aj prístup na most z opačnej strany. Mužovi na moste dohovárali, ale bezvýsledne.

Asi po piatich minútach zúfalec zahodil svoj mobil do vody a nezrozumiteľne kričal. Keď už bolo evidentné, že chce skočiť rozhodli sa policajti, že je najvyšší čas zakročiť. Muža zachytili v poslednej chvíli za ruky a vytiahli späť cez zábradlie.

25 ročného muža priviedla k zúfalému činu ťažká životná situácia. Nešťastný mladík skončil na psychiatrickom oddelení novozámockej nemocnice.

„ Policajti konali v zmysle slov služobnej prísahy a určite budú za svoje hrdinské konanie odmenení. Som na nich hrdý.“//// povedal Riaditeľ Krajského riaditeľstva PZ v Nitre pplk. JUDr. Miroslav Michalčík.

[blockquote]25-ročný muž mal vo svojom nešťastí – šťastie. Iný muž, ktorý skočil z balkóna na 9. poschodí neďalekého paneláku asi pred dvoma mesiacmi, pád neprežil. Dôvodom mala byť tiež ťažká životná situácia.[/bloc­kquote]

**Ako zvládnuť ťažké životné situácie? ** [link=http://www­.novezamky24.sk/clan­ky?extend.139049_Su-samovrazdy-vychodiskom-z-krizy?-Existuje-prevencia?]Viac informácií v TOMTO článku![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM