Viktória Botošová Rôzne

Dobrovoľníci na Gogoľovej odviedli kus roboty: ZÁBERY pred a po ako dôkaz!

Na detskom ihrisku na Gogoľovej ulici ste sa možno hrávali aj vy ako malý. Doteraz, žiaľ skôr chátralo. Na zanedbané ihrisko si však posvietili dobrovoľníci a takto ho prebrali k životu.

Ilustračný obrázok k článku Dobrovoľníci na Gogoľovej odviedli kus roboty: ZÁBERY pred a po ako dôkaz!
Zdroj: Dnes24.sk

Brigáda zameraná na rekonštrukciu detského ihriska na Gogoľovej ulici v Nových Zámkoch, sa konala 22. augusta 2015. „Ozvala sa nám Pracovná skupina, že chcú spraviť nejakú brigádu. Bol to bol ich nápad,“ vysvetľuje za Občianske združenie ZNZ, Stanislav Horňák.

„Bolo nás tam asi 20 dobrovoľníkov pozametala sa celá plocha, vyčistilo sa priestranstvo od porastov, namaľovali sa čiary a osadilo sa 7 lavičiek. Panovala skvelá atmosféra, mali sme aj hudbu. Deti sa veľmi tešili, že nám mohli pomáhať,“ opisuje brigádu.

Dňa 1. septembra využili voľno a lavičky dokončili. „22 augusta nám nevyšlo počasie. Poobede začalo pršať, neskôr sme boli všetci pracovne vyťažení,“ hovorí Horňák. Ako pokračuje, na ihrisku je ešte čo robiť, no nedá sa to všetko stihnúť naraz. „Dúfam, že sme aspoň zatiaľ ihrisko nejak oživili a poslúži deťom na hranie,“ dodal.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: ZNZ

Nálada bola skvelá, pomáhali aj deti. Zábery pred a po brigáde. FOTO
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM