Hokej

Dobré správy pre fanúšikov: V Nových Zámkoch pokračujú ďalší hokejisti

Skladba kádra na novú sezónu pokračuje. Býci predstavili ďalšie podpísané mená.

Ilustračný obrázok k článku Dobré správy pre fanúšikov: V Nových Zámkoch pokračujú ďalší hokejisti
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Slovenskí hokejisti Richard Ondrušek a Michal Roman budú aj v sezóne 2022/2023 pôsobiť v HC Nové Zámky. Extraligový klub o tom informoval na svojej oficiálnej webstránke.

Príjemné prekvapenie

Pre obrancu Romana pôjde o tretiu sezónu v novozámockom drese. V extraligovom ročníku 2021/2022 odohral 38 zápasov, v ktorých dosiahol jeden gól, 6 asistencií, 14 trestných minút a 2 mínusové body.

„Michal urobil veľký krok vpred a všetci sme boli príjemne prekvapení výkonmi, ktoré zo začiatku sezóny podával. Bohužiaľ, zranenie ho trochu pribrzdilo, ale to sa môže prihodiť každému. V polovici sezóny musel začínať prakticky odznovu, ale tvrdo na sebe pracoval a zlepšoval sa od zápasu k zápasu. Je to výborný spoluhráč a cenný obranca,“ povedal tréner HC Nové Zámky Gergely Majoross pre klubový web.

Prečítajte si tiež

Snaží sa odovzdať maximum

Odchovanec novozámockého klubu Ondrušek mal v 47 zápasoch sezóny 2021/2022 bilanciu 6 gólov, 3 asistencie, 6 trestných minút a 9 mínusových bodov.

„Richard je všestranný útočník, ktorý sa vždy snaží odovzdať tímu maximum, a to bez ohľadu na to, akú má v zápase úlohu. Neustále sa učí a zlepšuje, pričom silná stránka sú oslabenia. Som veľmi rád, že obaja budú súčasťou tímu aj nasledujúcu sezónu,“ povedal Majoross.

Okrem spomínanej dvojice pokračujú v HC Nové Zámky aj obrancovia Andrej Hatala, Branislav Ligas a útočníci Robby Jackson, Austin Farley, Martin Barto. Staronovou tvárou v defenzíve je obranca Martin Chovan.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM