Anton Hrachovský Futbal

Debakel Zámčanov v Kalnej: S posledným tímom ligy prehrali na nulu

Futbalisti Nových Zámkov sa predstavili na ihrisku Kalnej nad Hronom. Tím, ktorému patrilo pred zápasom posledné miesto, hráčov FKM poriadne vyškolil.

Ilustračný obrázok k článku Debakel Zámčanov v Kalnej: S posledným tímom ligy prehrali na nulu
Zdroj: Rastislav Búgel

V pondelňajšej dohrávke siedmeho kola 3. Ligy- Západ vybehli futbalisti FKM Nové Zámky na trávnik Kalnej nad Hronom. Zámčania, ktorí vycestovali len s dvomi náhradníkmi to však mali na pôde posledného tímu ligy náročné a už v prvom polčase niekoľkokrát inkasovali.

O výsledku bol rozhodnuté v podstate už v 16. minúte, keď sa v priebehu desiatich minút presadili domáci Bojda, Pánik a Pacalaj. Krátko po zmene strán pridal Daniel Bojda druhý gól v zápase a Kalná viedla už 4:0.

Do konca duelu už ani jeden z gólmanov neťahal loptu zo siete a tak si domáci pripísali prvú výhru v aktuálnej sezóne. Vďaka nej sa posunuli na predposledné miesto pred Galantu. Novým Zámkom patrí desiata priečka.

V ôsmom kole sa Novozámčania predstavia v sobotu 21. septembra na domácej pôde proti Myjave. Tej patrí pozícia lídra ligy.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

KFC Kalná nad Hronom – FKM Nové Zámky 4:0 (3:0)

Góly: 6., 47. Bojda, 11. Pánik, 16. Pacalaj

Zostavy:

KFC Kalná nad Hronom:
Guťan, Szép, Lenard, Vígľaš (78. Tatarkovič), Flídr, Pánik (69. Jasenek), Pacalaj, Chmelo, Dávid (73. Vanya), Bojda (53. Changelia), Kašo (53. Sperka)

FKM Nové Zámky:
Nevolný, Varga, Ďuriš, Jurík, P. Horáček, Šimunek (61. M. Blaži), E. Horáček, Barta (56.Pastushenko), Letko, Tóth, Guemache

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM