Anton Hrachovský Krimi

Chvíle hrôzy v Nových Zámkoch: Policajti zachránili život malému chlapčekovi (5)

Policajti z Nových Zámkov zažili v službe drámu ako z filmu. Situáciu nakoniec zvládli.

Ilustračný obrázok k článku Chvíle hrôzy v Nových Zámkoch: Policajti zachránili život malému chlapčekovi (5)
5
Galéria

Po prijatí oznámenia, že na Léckej ulici v Nových Zámkoch sa na parapete okna na štvrtom poschodí pohybuje malé dieťa, vyrazili okamžite na miesto.

Dramatická situácia v Nových Zámkoch

„Chlapček chodil po parapete otvoreného okna a vyhadzoval rôzne predmety. Na výzvy hliadky, aby sa vrátil do bytu, podľa mužov zákona nereagoval a nijako nekomunikoval. Podchvíľou však z okna niečo vyhodil. Policajti zistili, že medzi vyhodenými vecami sú aj kľúče od bezpečnostných dverí bytu,“ informovala Renáta Čuháková, policajná hovorkyňa z Nitry.

Druhá policajná hliadka, ktorá medzitým dorazila na miesto, sa s pomocou kľúčov dostala do bytu a dieťa sa jej podarilo vtiahnuť bezpečne dnu.

Chlapček, ktorý má 5 rokov nebol doma sám. „Policajti našli v izbe spiacu 29-ročnú ženu. Keďže javila známky požitia alkoholu a omamných látok bola podrobená testu. V jej dychu bolo zistených 0,33 mg alkoholu na liter vydýchnutého vzduchu, čo je v prepočte 0,69 promile. Aj test na požitie omamných a psychotropnoných látok bol pozitívny na metamfetamín a benzodiazepín,“ objasnila Renáta Čuháková.

Polícia v tomto prípade koná pre podozrenie z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. „Chlapček skončil v nemocnici a o jeho osud sa intenzívne zaujíma sociálna kuratela,“ dodala policajná hovorkyňa.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Dráma v Nových Zámkoch sa skončila šťastne
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM