Anton Hrachovský Kultúra

Chcete sa zbaviť nepotrebných vecí? Tržnica v Nových Zámkoch začína s Blšákom

Zrekonštruovaná tržnica ponúkne podujatie, kde sa nebude predávať ovocie, zelenina či kvety. Pozrite si podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Chcete sa zbaviť nepotrebných vecí? Tržnica v Nových Zámkoch začína s Blšákom
Foto: Anton Hrachovský

V priebehu júna pribudli na novozámockom trhovisku odkvapy, dotiahla sa plachta a novinkou je farebné osvetlenie. Prevádzkovateľ tržnice – spoločnosť Brantner už krátko po rekonštrukcii oznámila, že sa v jej priestoroch budú konať aj kultúrne udalosti. V duchu jej hesla ´Čakajte viac´ bude prvou z takýchto akcií Blšák. Odohrá sa v nedeľu 15. júla doobeda.

Ako sa registrovať

Novozámčania tak budú mať možnosť zbaviť sa starých alebo nepotrebných vecí, ktoré pre niekoho iného ešte môžu mať hodnotu. Brána pri parkovisku pri trhovisku sa 15. júla otvorí o 7:00 ráno. Predajcom teda stačí prísť až v tomto čase. Otvorený bude vchod pri parkovisku, zvyšné dve brány sa otvoria približne o 9:00. Registrácia je možná kedykoľvek, podľa organizátorov však treba myslieť na to, že počet stolov je obmedzený.

„Predávať sa môžu len použité veci. Blšák je miestom, kde si chceme navzájom pomôcť a predať veci, ktoré by iní mohli ešte použiť,“ oznamujú organizátori.

Kedy a za koľko?

Predávajúci budú môcť rozložiť svoje veci od 7:00, kupujúcim odporúčajú organizátori prísť okolo 9:00. Vtedy by sa mali otvoriť všetky brány tržnice. Blší trh sa má skončiť o 13:00.

Organizátori nastavili vstupné pre predávajúcich na dve eurá za jeden stôl. Pokiaľ bude predajca potrebovať viac stolov, bude ho to stáť násobne toľko. Kupujúci majú vstup pre tentokrát zadarmo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM