Aktualizované Anton Hrachovský Hokej

Budúci hokejisti sa zídu v Zámkoch: Na skvelom podujatí ich povedú známe mená

Už viete ako budete so svojimi ratolesťami tráviť druhú februárovú nedeľu? Ak nie a máte radi hokej, táto akcia by vás mohla zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Budúci hokejisti sa zídu v Zámkoch: Na skvelom podujatí ich povedú známe mená
Zdroj: TASR

Deti z nášho mesta a okolia sa budú môcť vyšantiť na Zimnom štadióne v Nových Zámkoch a to 11. februára 2018, od 14:00.

2. ročník Deti na hokej v Nových Zámkoch

Zvedaví účastníci si môžu na vlastnej koži vyskúšať streľbu na hokejovú bránu, slalom pomedzi kužele a prekážky a samozrejme aj ľadový hokej. Deťom sa budú venovať licencovaní tréneri a trénerky. Patronát nad podujatím prevzali slovenskí hokejoví velikáni Zdeno Cíger, Žigmund Pálffy a Igor Liba.

Akcia Deti na hokej je zameraná na zoznámenie sa s prostredím zimného štadióna a možnosti vyskúšať si korčuľovanie pod vedením trénerov našej prípravky v spolupráci s náborovými pracovníkmi Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Slovenský zväz ľadového hokeja sa prostredníctvom tohto projektu snaží podporovať vznik pravidelných náborových aktivít vo všetkých hokejových kluboch na Slovensku. Aktuálna edícia je druhá v poradí, v roku 2016 si v Nových Zámkoch hokejové činnosti prišlo vyskúšať 81 detí. Celkovo to bolo na Slovensku až 2571 šarvancov, z ktorých sa na prvý tréning po podujatí dostavilo 301 detí.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM