Viktória Botošová Kultúra

Bosorky, zombíci či Drakula: Deti sa bavili v strašidelných maskách, pozrite si čarovné FOTO

Centrum voľného času Pyramída sa premenilo na strašidelný dom. Pozrite sa, ako prebiehala Noc strašidiel ..

Ilustračný obrázok k článku Bosorky, zombíci či Drakula: Deti sa bavili v strašidelných maskách, pozrite si čarovné FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

O programe informovala Katarína Fülöpová, vedúca záujmového útvaru fotografovanie v CVČ.„Centrum voľného času Pyramída sa 29. októbra o 17:00 hodine premenilo na strašidelný dom. Noci strašidiel sa mohli zúčastniť všetky deti prezlečené za strašidlá. Jedinou podmienkou bolo mať hrôzostrašnú masku,“ uvádza.

Podujatia sa zúčastnili bosorky, zombie, čarodejnice, kostry a nezabudol zavítať ani Pán Drakula z ďalekej Transylvánie. Noc strašidiel mala bohatý program ako súťaž o najlepšiu masku, halloweenska diskotéka, hľadanie halloweenského pokladu a celý program sprevádzala strašidelne dobrá nálada.

„Všetky strašidlá si za svoje krásne kostýmy mohli dať haloweensky punč. Porota vybrala tri najlepšie strašidlá. Ale nakoľko ich rozhodovanie bolo ťažké, pretože všetky deti mali úžasné kostýmy, zhodli sa na tom, že každé dieťa dostane sladkú odmenu,“ vysvetľuje Katka.

Po vyhodnotení kostýmov nasledovala halloweenska diskotéka. „Veríme, že si takúto strašidelnú noc v hojnom počte zopakujeme aj o rok a ďakujeme za účasť všetkým strašidlám,“ dodala.

Foto: Katarína Fülöpová, Samuel Kalina

Noc strašidiel NZ
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM