Viktória Botošová Kultúra

Bombardovanie, stíhačky, vrtuľníky aj vládny špeciál: Letecký deň v Nových Zámkoch + FOTO a VIDEO

Novozámčania prežili rušný víkend. Lietadlá, stíhačky, vrtuľníky, výbuchy a bombardovanie. TOTO a oveľa viac sme zažili na Novozámockom Letisku.

Ilustračný obrázok k článku Bombardovanie, stíhačky, vrtuľníky aj vládny špeciál: Letecký deň v Nových Zámkoch + FOTO a VIDEO
Foto: Viktória Botošová

Letecký deň, ktorý sa konal v Nových Zámkoch na Letisku je úspešne za nami. O jednotlivých atrakciách a vychytávkach programu sme vás informovali minule. Organizátori si počasie zrejme vymodlili, nakoľko sa ráno Novozámčania prebudili do sychravého hmlistého počasia. No z hodiny na hodinu sa počasie menilo k lepšiemu. Slnko vysvietilo a v popoludnajších hodinách ukazoval teplomer príjemné hodnoty.

Už od rána poletovali nad mestom lietadlá rôznych typov a lákali nás na podujatie, ktoré sa konalo v sobotu na Letisku. To, že jednalo o naozaj dlho očakávanú udalosť dokazoval aj ruch v meste. Hlavnú cestu zo Zámkov do Bajču lemovali po oboch stranách parkujúce autá, policajti riadili premávku a všade prítomné skupinky nadšencov sa blížili k letisku.

Zlatý klinec programu

O tom, že sa bolo v skutku na čo tešiť dokazovali tváre malých aj veľkých. Deti sa mohli vyblázniť na rôznych atrakciách, ako napríklad skákacie hrady alebo motokáre. Hlavy návštevníkov behali z jednej strany na druhú, pri sledovaní vskutku nabitého programu. Lety stíhačkou, akrobacia lietadiel, priebeh II. svetovej vojny na zemi, ale i vo vzduchu, výbuchy, vládny špeciál, helikoptéry a mnoho iného. Každý si našiel to svoje, čo ho v tomto programu lákalo najviac.

Letecký deň - Nové Zámky - 27.9.2014
2
Galéria
Letecký deň
24
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM