Lucia Lauková Kultúra

Blíži sa Fašiangový jarmok: Predajcovia môžu posielať prihlášky už teraz!

Ak nechcete chýbať na fašiangovom jarmoku musíteť poslať prihlášku. Ako sa ako predajca dostať na tradičnú fašiangovú zábavu pred 40-dňovým pôstom sa dozviete v článku.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa Fašiangový jarmok: Predajcovia môžu posielať prihlášky už teraz!
Foto: Rastislav Búgel

Fašiangový jarmok sa bude konať 6. februára 2016 na Svätoplukovom námestí v Nitre.

Chýbať na ňom nebudú výrobcovia ľudovo-umeleckých predmetov, zabíjačkové špeciality, gazdovský dvor s domácimi zvieratkami a konský povozom. Všetci sa môžu zapojiť do veselého fašiangového sprievodu plného najrôznejších maškár a folklórnych súborov. či možnosť vyhrať živé prasiatko. Záver jarmoku bude patriť symbolickému pochovávaniu basy.

Záujemcovia môžu posielať vyplnené prihlášky na fašiangový jarmok do 25. januára 2016 na adresu: Mestský úrad Nitra, Odbor komunálnych činností a životného prostredia.Šte­fánikova 60, 950 06 Nitra. Použiť môžete aj emailovú formu prihlášky na adresu homola@msunitra.sk a chlebcovah@msunitra.sk .

V prihláške nesmú chýbať základné údaje ako: meno, priezvisko, obchodné meno, IČO, telefónne číslo, adresa, email, Daňový kód elekt. registračnej pokladnice, ponúkaný sortiment, oprávnenie na podnikanie (fotokópia dokladu) a rozmery vlastného stánku. Kompletnú prihlášku nájdete po kliknutí SEM!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM