Anton Hrachovský Hokej

Aktuálna správa z tábora MHC Nové Zámky: Brankár Samuel Baroš v klube skončil!

Podľa najnovších informácií už nie je mladý gólman v službách Novozámčanov. Klub považuje rokovania s jeho novým zamestnávateľom za vykonštruované.

Ilustračný obrázok k článku Aktuálna správa z tábora MHC Nové Zámky: Brankár Samuel Baroš v klube skončil!
Foto: Anton Hrachovský

Podľa informácií klubového webu rozviazal brankár Samuel Baroš s klubom kontrakt. 24-ročný gólman pristúpil na ponuku druholigového českého klubu HK Králův Dvůr. Umožňovala mu to zmluvná klauzula v prípade ponuky na prestup z Fínska, Švédska a Česka.

„Hoci novozámocký klub považuje rokovanie medzi Samuelom Barošom a českým klubom HK Králův Dvůr za vykonšpirované, nebude hráčovi brániť v odchode. Nie je totiž vo filozofii klubu držať hráčov, ktorí v Nových Zámkoch pôsobiť nechcú,“ uviedol klub na svojom webe.

„Samuel Baroš kontaktoval prezidenta klubu Františka Suchardu a športového manažéra Imreho Valáška prostredníctvom mailu, v ktorom uviedol, že vzhľadom na súčasný prístup a nátlak vedenia klubu MHC Nové Zámky na jeho osobu, žiada novozámocký klub, aby mu do 24 hodín od prijatia mailu udelil súhlas na rokovanie s českým klubom HK Králův Dvůr, s ktorým má záujem sa dohodnúť na podmienkach pôsobenia, a následne požiadal, aby s ním novozámocký klub okamžite ukončil zmluvu,“ dodalo vedenie klubu s tým, že zvyšná brankárska dvojica Košarišťan – Glosár má plnú podporu vedenia. Ak si to situácia vyžiada, je klub pripravený na angažovanie nového gólmana.

V uplynulej sezóne absolvoval v Baroš v drese Nových Zámkov v základnej časti 27 duelov, v ktorých si pripísal 90 %-nú úspešnosť zákrokov. V Play off pridal ďalšie tri stretnutia s úspešnosťou 88,54 %.

Foto: ilustračné

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM