Tlačové správy

Ako nosiť letné oblečenie na jeseň? Poradíme vám!

Máte vo svojom šatníku množstvo letného oblečenia, ktoré ste si nestihli naplno počas leta užiť? Vytvorte si nádherné jesenné outfity z letných farebných odevov. Ako na to? Množstvo tipov vám prináša blog CCC. Inšpirujte sa aj vy a vytvorte si zaujímavé a trendy jesenné kombinácie.

Ilustračný obrázok k článku Ako nosiť letné oblečenie na jeseň? Poradíme vám!
Zdroj: CCC

Vytvorte kombinácie tých správnych farieb a materiálov

O jeseni sa hovorí, že je pani bohatá na farby. Nejde však len o výrazné farby, ale tiež zemité a neutrálne. Práve letné oblečenie v takýchto farbách môžete pokojne nosiť aj počas jesene. Súčasťou prechodu z leta na jeseň však môžu byť aj svetlejšie farby, pastelové farby a dokonca aj kvetinové potlače. Tieto letné kúsky môžete doplniť o rôzne iné oblečenie v kombinácii s horčicovo-žltou, žiarivo oranžovou, zelenou alebo hnedou farbou. Tí, ktorí výrazné farby nemajú v obľube, môžu pokojne siahnuť aj po čiernom a sivom oblečení či oblečení v námorníckej farbe. Okrem farieb je potrebné myslieť aj na vhodný výber materiálov. Keďže s príchodom jesene nastáva aj výrazné ochladenie, je potrebné siahať po teplejších materiáloch, a to predovšetkým po hrubších a nadýchaných látkach. Môže ísť napríklad o mäkké úplety, zamat, kožu, semiš, ale aj umelé verzie textilu alebo syntetiky. K jeseni nepochybne nemôže chýbať rifľovina. Dôležité však je, aby ste k sebe nekombinovali príliš voľné a hravé letné oblečenie a niečím príliš hrubým a teplým vyrobeným vyslovene len na zimu. To znamená, že voľné letné šaty s kvetinovým vzorom v žiadnom prípade nekombinujte s hrubou perovou bundou s kožušinou.

Pohrajte sa s dĺžkou oblečenia a nezabudnite na vrstvenie

Počas jesene je veľmi dôležité vrstvenie oblečenia. Je to nielen z dôvodu, že vám vďaka vrstveniu bude aj v ľahkom oblečení príjemné a teplo, ale aj z toho dôvodu, že to vyzerá veľmi štýlovo a trendy. V takom prípade pokojne môžete siahnuť napríklad po rifľovej sukni, ktorú ste nosili aj počas leta, doplnili ju o tričko a teplý svetrík alebo rolák, na to pridali dlhý kabát alebo semišovú bundičku či koženku. Nezabúdajte takýto outfit doplniť aj o teplé silonky alebo pančušky, členkové čižmy alebo čižmy nad kolená a trendy doplnky.

Zdroj: CCC

Pokojne v jeseni siahnite po baretkách, šiltovkách alebo teplých čiapkach. Tento rok zažívame veľký skok medzi letnými a jesennými teplotami, preto je dôležité predovšetkým myslieť na svoje zdravie. Pokiaľ ste počas leta boli zvyknutí nosiť krátke tričká, tielka, crop topy, teraz je dobré sa im vyhnúť alebo vždy zvoliť nohavice s vysokým pásom a teplý vŕšok, ktorý bude chrániť vašu oblasť krížov. Avšak aj v navrstvenom teplom oblečení je možné vyzerať vždy trendy a štýlovo. Nechajte sa inšpirovať blogom CCC, kde nájdete množstvo tipov, ako vytvoriť zaujímavé jesenné outfity.

Jesenné inšpirácie z blogu CCC

Blog CCC je plný jesenných inšpirácií pre pánov a dámy, a preto pokiaľ neviete, po akom kúsku túto jeseň siahnuť, navštívte práve blog CCC. Inšpirujte sa správnou voľbou materiálov, farieb, hravými kombináciami outfitov, ale aj doplnkov. Počas jesene nesmie chýbať ani trendy obuv, a to členkové čižmy, čižmy nad kolená a tenisky, vďaka ktorým si vytvoríte trendy športové jesenné outfity. Pretrieďte si svoje letné oblečenie a kúsky, ktoré máte veľmi radi, si nechajte aj na jeseň. Vďaka týmto tipom a inšpiráciám si aj vy vytvoríte štýlové trendy outfity, ktoré vám bude nejeden človek závidieť. Tak čo, ste pripravení na farebnú a sychravú jeseň?

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: CCC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM