Viktória Botošová Kultúra

Aj toto sa dá zažiť počas silvestrovskej noci v Zámkoch: Jeden klik a možno práve tieto lákadlá vás dostanú!

Záverečný deň roku 2015 je tu. Je tak najvyšší čas sa napevno rozhodnúť, ako ho vlastne budete tráviť. Stačí jeden klik a možno vás presvedčia práve tieto lákadlá.

Ilustračný obrázok k článku Aj toto sa dá zažiť počas silvestrovskej noci v Zámkoch: Jeden klik a možno práve tieto lákadlá vás dostanú!
Zdroj: TASR

Je najvyšší čas si zrekapitulovať, aké lákadlá si pre nás v tohtoročnú silvestrovskú noc pripravilo naše mesto. Ak by ste sa radi rozlúčili so starým rokom v uliciach nášho mesta, 31.decembra určite zavítajte na Hlavné námestie. Posledný decembrový deň budú tradične prebiehať oslavy v srdci nášho mesta. Mesto pozýva v posledný deň v roku o 22:00 hod. na tradičné stretnutie občanov mesta pri príležitosti ukončenia starého roka a privítanie nového roka 2016.

„Tanečný parket na Hlavnom námestí, občerstvenie vo vianočnom mestečku, polnočný ohňostroj, novoročný vinš primátora mesta Nové Zámky Otokara Kleina,“ uvádza sa na plagáte udalosti.

Pre Novozámčanov sú posledné minúty starého roka strávené na námestí už tradíciou. Pár desiatok minúť pred odbitím polnoci sa valia z barov a reštaurácií na námestie a spoločne oslavujú príchod nového roka.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM