Anton Hrachovský Kultúra

Aj masky majú talent: Centrum Nových Zámkov ožilo detskými úsmevmi, FOTO

Karneval v maskách a spevácka súťaž sa konali na umelom klzisku na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch. Pozrite si fotogalériu z podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Aj masky majú talent: Centrum Nových Zámkov ožilo detskými úsmevmi, FOTO
10
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Jedným z viacerých adventných podujatí v Nových Zámkoch bol aj Karneval na ľade s podtitulom Aj masky majú talent, ktorý sa 20. decembra konal na Hlavnom námestí. Novozámocké deti mali možnosť predviesť svoju obľúbenú masku na umelom klzisku, tí odvážnejší sa postavili aj pred mikrofón.

Po hodine vystúpení prišlo na rad vyhodnotenie súťaže o najlepšiu masku a najlepší spevácky výkon. Ako to na karnevale vyzeralo si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Vyšehradské Vianoce v Zámkoch

Vyšehradské Vianoce budú v Zámkoch pokračovať ďalšími podujatiami. V piatok 22. decembra (18:00) čaká obyvateľov na Hlavnom námestí rockový koncert Silver Uragan, o hodinu neskôr sa vo farskom kostole začnú Vianoce s volkálnym zborom Enthea. Na druhý sviatok vianočný sa v kostole odohrá slávnostný program koledníkov pod názvom Jasličková slávnosť.

Po silvestrovskej oslave na Hlavnom námestí prídu na rad Novoročný (1. januára) a Trojkráľový koncert (6. januára), Vyšehradské Vianoce zakončí Princezničkový ples v Novozámkove (14. januára).

Aj masky majú talent, Nové Zámky
10
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM