Tlačové správy

Adamec, Ďurica aj Polemic: V rádiu MAX otvoria dvere svojim návštevníkom zvučné mená

Tradične, počas vrcholu vianočnej atmosféry, otvára obľúbené regionálne radio.Max svoje brány všetkým zvedavcom, ktorý túžia nahliadnuť za jeho oponu. Tešiť sa môžete nielen na exkurziu a moderátorské kreslo, ale aj milé osobnosti zvučných mien!

Ilustračný obrázok k článku Adamec, Ďurica aj Polemic: V rádiu MAX otvoria dvere svojim návštevníkom zvučné mená
7
Galéria
Zdroj: radio.MAX

Pravú atmosféru Vianoc umocní Deň otvorených dverí v radio.MAX, ktorý je už po mnohé roky pre rádio zaužívanou tradíciou. Tento rok pripadá DOD na stredu 13. decembra od 10:00 do 18:00 hod. v budove Agroinštitútu v Nitre.

Návštevníci sa budú môcť tešiť okrem exkurzie po rádiu a živého vysielania aj na skvelých hostí ako Adam Ďurica, POLEMIC, Zoči Voči, Lukáš Adamec, Dominika Titková, Juraj Hnilica, Natália Hatalová, Gitana, Campana Batucada, Helenine oči a mnohí ďalší. No nebudú chýbať ani známe osobnosti zo slovenského šoubiznisu ako Viktor a Adel Vinczeovci. Okrem toho bude pre návštevníkov pripravená exkurzia po rádiu MAX, tvorivé dielne, súťaže, vianočný punč, moderátorské kreslo a ešte omnoho viac.

Deň otvorených dverí radio.MAX vám prinášajú bezpečnostné dvere SPARTAN – nebezpečne bezpečné!
Zoznam darčekov ako aj bližšie informácie o radio.MAX mánii a DOD nájdete na www.radiomax.sk alebo na facebook stránke radio.MAX.

Tohtoročnou novinkou bude Koleso šťastia, prostredníctvom ktorého si budú môcť návštevníci vytočiť skvelé darčeky! Pre tých, ktorí sa nebudú môcť zúčastniť, má radio.MAX pripravené celodenné LIVE vysielanie, v ktorom bude prinášať aktuálne informácie z diania na DOD a rozhovory s hosťami. Navyše bude celý deň prebiehať vo vysielaní súťaž radio.MAX mánia, v ktorej budú môcť poslucháči vyhrávať atraktívne darčeky. Ďalším prekvapením bude Vianočná pošta, ktorá bude fungovať prostredníctvom facebook stránky radio.MAX, kam budete môcť písať vaše vianočné odkazy a priania spolu s piesňami na želanie.

foto: archív radio.MAX

Deň otvorených dverí v radio.MAX
7
Galéria
Zdroj: radio.MAX
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM